H απόλυτη χλιδή στο θερινό παλάτι του Ερντογάν

Η εξοχική κατοικία του στη Μαρμαρίδα ξεπερνά τα 13.000 τετραγωνικά μέτρα

Το πολυτελές παλάτι του Ερντογάν

Ο μεγαλομανής Ερντογάν καλεί μία ομάδα νέων για παραδοσιακό γεύμα επιδεικνύοντας το χλιδάτο παλάτι του, την ώρα που το 1/4 των Τούρκων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας. Στο πλευρό του όπως πάντα η Εμινέ.

Οι πύλες του ανοίγουν και η σουλτάνα Εμινέ φορώντας το χρώμα της ειρήνης, το γαλάζιο, υποδέχεται το νέο αίμα της Τουρκία για σαχούρ - το πρώτο γεύμα πριν αρχίσει η νηστεία.

Όταν  εμφανίζεται ο Ερντογάν όλοι πέφτουν πάνω του για μία σέλφι. Δείχνει προσιτός και φιλικός. Απαντά ακόμη και σε ερωτήσεις που αν έκαναν επαγγελματίες δημοσιογράφοι ίσως κατέληγαν στη φυλακή.

Δεν διστάζει να τραγουδήσει σε προεκλογική του ομιλία.

Ο «σουλτάνος» κοιτά το ρολόι του και ανακοινώνει στην κάμερα ότι έφτασε η ώρα εννοώντας μεγάλες αλλαγές στην χώρα . Κατεβαίνει τη δαιδαλώδη σκάλα  στο Λευκό σαράι της Άγκυρας. Ξεχειλίζει από χλιδή. Μαρμάρινα δάπεδα, χρυσές λεπτομέρειες, μεταξένιες κουρτίνες και πανάκριβους πολυελαίους. Λέγεται πως  η αξία των χαλιών αγγίζει τα 7,44 εκατ. Ευρώ  ενώ κάθε ποτήρι 265 ευρώ.

Διαθέτει 1100 δωμάτια, ιαματικές πηγές, πισίνες, και τουρκικά ατμόλουτρα με τον λογαριασμό κάθε χειμώνα να φτάνει τα 530.000 ευρώ.  Τι και αν το μεγαλύτερο μέρος του λαού του πεινάει, πληρώνει χρυσή τη  μεγαλομανία του Ερντογάν.

Η εξοχική κατοικία του Τούρκου προέδρου στη Μαρμαρίδα  ξεπερνά τα 13.000 τετραγωνικά μέτρα.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top