Άνδρας κρατούσε γυναίκα «φυλακισμένη» επί 10 χρόνια και τη βίαζε!

Από τους βιασμούς γεννήθηκαν δύο παιδιά που ζούσαν μαζί με αρουραίους και ποντίκια - Νέα Ενημέρωση 20:25

Σοκ στην Ιταλία: Ένας άνδρας εδώ και δέκα χρόνια είχε κλείσει στην κάβα του μια νεαρή κοπέλα την οποία βίαζε, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Star στο Παρίσι Μαρία Δεναξά. Από τους βιασμούς γεννήθηκαν δύο παιδιά, τα οποία μαζί με την μητέρα τους ζούσαν σε άθλιες συνθήκες.  

Όπως αποκαλύφθηκε συγκεκριμένα, το θύμα από τη Ρουμανία, ζούσε φυλακισμένη στη μικροσκοπική κάβα του άνδρα που τη βίαζε συστηματικά.

Η 29χρονη βρέθηκε από την αστυνομία στην πόλη Gizzeria, στη νότιο Ιταλία. Ο δέσμιός της ήταν ένας άνδρας 52 ετών που την είχε κάνει σκλάβα του και την βίαζε συστηματικά. Από τους βιασμούς γεννήθηκαν δυο παιδιά, 9 και 3 ετών σήμερα, που κι αυτά ζούσαν φυλακισμένα μέσα στην κάβα. Και οι τρείς τους δεν είχαν καμία επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Η μόνη τους παρέα ήταν τα ποντίκια και οι αρουραίοι ενώ μοναδική τους τροφή ήταν ληγμένα τρόφιμα και περιττώματα. Δεν είχαν ούτε ηλεκτρικό ρεύμα ούτε νερό.

 Πώς τους ανακάλυψε η αστυνομία

 Οι αρχές ανακάλυψαν τη νεαρή γυναίκα από έναν έλεγχο ταυτότητας του 52χρονου στην αρχή της εβδομάδας. Τους προξένησε εντύπωση ο ρακένδυτος και αδύναμος εννιάχρονος. Βλέποντας την κατάσταση του μικρού αγοριού, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον 52χρονο άνδρα να τους οδηγήσει στο σπίτι του. Η δυσωδία τους οδήγησε στην κάβα όπου κοιμόνταν η 29χρονη δεμένη με αλυσίδες που ήταν στερεωμένες στο πάτωμα.

Στην ανάκριση ο άνδρας εξήγησε ότι η κοπέλα ήταν η οικιακή βοηθός της συζύγου του η οποία πέθανε. Τότε αποφάσισε να την φυλακίσει. Ο 52χρονος κατηγορείται για οικογενειακή βία, σκλαβιά, σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς. Την γυναίκα και τα παιδιά έχουν αναλάβει οι κοινωνικές υπηρεσίες της Ιταλίας.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top