Τι τρώει η Μελάνια και είναι τόσο αδύνατη; Το αγαπημένο της (παχυντικό) φαγητό

Το γεύμα που δεν παραλείπει ποτέ και το μυστικό της σιλουέτας της

Τι τρώει η Μελάνια Τραμπ και είναι τόσο αδύνατη;

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται εδώ και χρόνια τι τρώει η Μελάνια Τραμπ, ώστε να διατηρείται στα ίδια κιλά και να παραμένει αέρινη και εντυπωσιακή.

Η πρώην μοντέλο-νυν Πρώτη Κυρία Μελάνια είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθής, με αποτέλεσμα να μπαίνει συχνά στο στόχαστρο πολλών.

Το περιοδικό Life & Style, ωστόσο, έκανε την έρευνά του και φέρνει στο φως τη διατροφή της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ:

Πάντα πρωινό

Αν και ιδιαίτερα πολυάσχολη, η 47χρονη Μελάνια τρώει πάντα ένα υγιεινό πρωινό. Ξεκινάει την ημέρα της με ένα μπολ με πλούσια σε φυτικές ίνες, βρώμη ή με ένα smoothie «με λίγα συστατικά και πολλές βιταμίνες», όπως είχε δηλώσει η ίδια παλιότερα.

Προτιμάει τα φρούτα

Το μυστικό της λαμπερής της επιδερμίδας και της αψεγάδιαστης σιλουέτας της είναι τα φρούτα, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Στόχος της είναι να τρώει καθημερινά 7 μερίδες φρούτων.

Όλα με μέτρο

Η αδύνατη φιγούρα της προδίδει ότι στερείται τη ζάχαρη, τη σοκολάτα κι οτιδήποτε νόστιμο, προκειμένου να διατηρηθεί στα κιλά της. Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει, καθώς η Μελάνια ενδίδει ακόμα και στη σοκολάτα. «Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο σνακ που προτιμώ. Αν θέλω κάποιο σνακ, μπορεί να φάω ένα φρούτο ή λίγη σοκολάτα, γιατί νομίζω ότι το σώμα σου το χρειάζεται κι αυτό». Παραδέχεται επίσης, πως τρώει παγωτό κάποιες φορές, λέγοντας: «Είναι καλό να ενδίδουμε στις λιγούρες μας μια φορά στο τόσο... εφόσον ισορροπούμε αυτά τα φαγητά με υγιεινές τροφές».

Γυμναστική

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κάνει μαθήματα pilates περίπου 2-3 φορές την εβδομάδα, μια μορφή άσκησης που τη βοήθησε να επανέλθει στα κιλά της μετά τη γέννηση του γιου της, Μπάρον. Ακόμα, πίνει πολύ νερό κι αποφεύγει τα λιπαρά φαγητά.

Το αγαπημένο της φαγητό

Η Μελάνια έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι το αγαπημένο της φαγητό είναι το κοτόπουλο με παρμεζάνα του εστιατορίου Jean Georges στη Νέα Υόρκη. Όπως λέει η ίδια, τρώει τα πάντα με μέτρο. Αντίστοιχα, το αγαπημένο της ποτό είναι «diet coke από το κλασικό γυάλινο μπουκάλι».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top