Μαθητής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά από σχέση με την καθηγήτριά του

"Ψευδείς οι κατηγορίες" ισχυρίζεται ο δικηγόρος της

Μαθητής πηγε να αυτοκτονήσει μετά από σεξ με καθηγήτρια

H Jill Lamontagne, καθηγήτρια σε Λύκειο στο Maine, κατηγορήθηκε για σεξουαλικές σχέσεις με μαθητή της, ο οποίος αργότερα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Η καθηγήτρια συνελήφθη χθες, Τετάρτη, και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Ακόμα, διατάχθηκε από το δικαστήριο να μην έρθει σε επαφή με τον συγκεκριμένο μαθητή.

«Οι κατηγορίες είναι εντελώς ψευδείς, τελεία!» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Lamontagne, Scott Gardner, στους δημοσιογράφους. «Οι ισχυρισμοί αυτοί προκύπτουν από μια φήμη που ξεκίνησε από το σχολείο κι αποτελείται από φαντασιώσεις ενός προβληματικού 18χρονου».

Η δε μητέρα του αγοριού προέβη σε περιοριστικά μέτρα, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του γιου της. Ο νεαρός είπε ότι με την καθηγήτριά του είχαν κάνει σεξ «πολλές φορές» και ότι πήρε χάπια «εξαιτίας μιας κοπέλας».

«Είπε ότι όλα είναι αληθή κι ότι λυπάται για όλα τα άσχημα πράγματα που έκανε» είπε η μητέρα του, όπως αναφέρει η Press Herald. «Έλεγε ότι την αγαπούσε κι ότι η πράξη έγινε πολλές φορές, στην τάξη, το σπίτι της, το αμάξι της. Του ανέφερε ότι δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις για 2 χρόνια». Ο Gardner, από τη μεριά του, είπε ότι «αυτή την ιστορία τη σκαρφίστηκαν».

Η 29χρονη καθηγήτρια είναι παντρεμένη με παιδιά, ενώ από τότε που ξέσπασαν οι φήμες βρίσκεται εκτός καθηκόντων. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top