Εκλεισαν οι κάλπες στην Αλβανία - Πυροβολισμοί, επιθέσεις και νοθεία ήταν πρωταγωνιστές

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Με... δημοκρατικές διαδικασίες απάντησαν υποστηρικτές του Ραμα σε ψηφοφόρο του νυν προέδρου της Δημοκρατίας και ηγέτη του κόμματος "Ένταξη¨" Ιλιρ Μετα κοντά στους Αγίους Σαράντα. Η εμπρηστική επίθεση  έγινε λίγα λεπτά αφότου ο ψηφοφόρος είχε γυρίσει απο το εκλογικό κέντρο

Πιάστηκε στα πράσα ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ραμα στην πόλη Βόρα κοντά στα Τίρανα. Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει τραβηχτεί με κρυφή κάμερα δίνει περίπου 100  ευρώ σε πολίτη  για να ψηφίσει τον Ραμα. Η νοθεία στις αλβανικές εκλογές όπως φαίνεται  είναι χόμπι αφού μέχρι στιγμής έχουν γίνει  7 συλλήψεις , ανάμεσα τους κι ένας τελωνειακός που πιάστηκε με λίστα ψηφοφόρων και το ποσό των χρημάτων λίγο πριν την παράδοση.

Μάλιστα τους είχε μοιράσει και τις φωτογραφικές μηχανές που βλέπεται για να τραβήξουν μέσα στο παραβάν την ψήφο πίστης στο Ραμα που από το πρωί προβλέπει τη νίκη του

Η αυτοδυναμία θεωρείται απίθανη και η επόμενη μέρα φαίνεται πως θα βρει την Αλβανία αντιμέτωπη με την αβεβαιότητα και την πολιτική κρίση αφού ίσως χρειαστεί να συμμαχήσουν 3 ορκισμένοι εχθροί. Ο έμπιστος του Σέρβου Πρωθυπουργού μίλησε αποκλειστικά στο Star και δεν έκρυψε τη συμπάθεια της Σερβίας στον αντίπαλο του Ραμα.

«Ο Ραμα δεν είναι πια το αγαπημένο παιδί της Δύσης γιατί έχει γίνει ο πρωθυπουργός της Μαριχουάνας. Νομίζω ότι ο Μπάσα θα  χρησιμοποιήσει την αδυναμία του Ράμα και να γίνει νέος αρχηγός της Αλβανίας . Η άφιξη του Μπάσα θα φέρει την ηρεμία στις εντάσεις στα Βαλκάνια!

Οι κάλπες στην Αλβανία  έκλεισαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και το αποτέλεσμα θα κρίνει όχι μόνο το μέλλον της χώρας αλλά και των Βαλκανίων.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top