ΚΑΚΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ κάνει το 2017! Εκτροχιάστηκε τρένο στην Νέα Υόρκη-Πάνω από 100 οι τραυματίες

Σε ώρα αιχμής έγινε το περιστατικό-Πρώτη ανάρτηση: 04-01-2017 16:30

Αμαξοστοιχία του προαστιακού σιδηροδρόμου εκτροχιάστηκε σήμερα το πρωί στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τουλάχιστον 100 άνθρωποι, σύμφωνα με τον απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα η πυροσβεστική.

Το τρένο της εταιρείας Long Island Rail Road (LIRR) έπεσε γύρω στις 08.30 τοπική ώρα (15.30 ώρα Ελλάδας), σε ώρα αιχμής, στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του τερματικού σταθμού Ατλάντικ που βρίσκεται στην καρδιά του Μπρούκλιν.

 

«Έχουν αναφερθεί 100 ελαφρά τραυματίες στο σημείο του εκτροχιασμού στο Atlantic Terminal στο Μπρούκλιν» ήταν το μήνυμα που έστειλε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter η πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης, λίγο αφότου είχε δώσει έναν πρώτο απολογισμό που έκανε λόγο για 37 ελαφρά τραυματίες.

Πολλοί επιβάτες, που μίλησαν στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο New York 1, περιέγραψαν ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και ότι ετοιμάζονταν να αποβιβαστούν όταν η αμαξοστοιχία τραντάχτηκε, με αποτέλεσμα να πέσουν κάτω πολλοί επιβάτες.

«Το τρένο μου LIRR έπεσε πάνω στον τερματικό σταθμό Atlantic, είναι τρελό (αυτό που συνέβη), φαίνεται πως υπάρχουν μονάχα κάποιοι ελαφρά τραυματίες» ήταν το μήνυμα που έστειλε στο Twitter ο επιβάτης Άαρον Νιούφελντ, προσθέτοντας κάποιες φωτογραφίες όπου απεικονίζεται ένας άνθρωπος που έχει πέσει στο έδαφος και η σπασμένη πόρτα του βαγονιού.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top