ΔΑΚΡΥΑ και ΠΟΝΟΣ στην Κωνσταντινούπολη για τα θύματα του μίσους των τζιχαντιστών

Μπαράζ συλλήψεων στην Τουρκία

ΔΑΚΡΥΑ και ΠΟΝΟΣ στην Κωνσταντινούπολη για τα θύματα του μίσους των τζιχαντιστών

​Οι λέξεις δεν μπορούν να απαλύνουν τον πόνο αυτού του πατέρα που ονομάζεται Μοχάμεντ Αμίρι, την ώρα που χαϊδεύει το φέρετρο της μονάκριβής του κόρης . Η Χούντα , ήταν μόλις 8 ετών. Όταν ο ένας από τους τρεις καμικάζι αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά, εκείνη είχε μόλις φτάσει στο αεροδρόμιο Ατατούρκ μαζί με τις θείες της για να δει την οικογένειά της . Όλες έπεσαν θύματα του μίσους των τζιχαντιστών.

ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

Το σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο από τον Τσετσένο τζιχαντιστή Αχμέτ Τσατάγιεφ , ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.

Ποιος είναι όμως ο νέος εφιάλτης του δυτικού κόσμου; Φανατικοί ισλαμιστές από τον Καύκασο που σκοτώνουν στο όνομα του Αλλάχ. Σκληραγωγούνται στα δάση της Τσετσενίας και του Νταγκεστάν.

Τα στρατόπεδα εκπαίδευσής τους βρίσκονται κρυμμένα μέσα στα βουνά, εκεί όπου λίγοι μπορούν να επιβιώσουν. Φορούν full face και χειρίζονται με άνεση τα καλάσνικοφ.

Για δεκαετίες πολεμούν εναντίον της Ρωσίας. Είναι ποτισμένοι με μίσος, διψούν για εκδίκηση.

TO ΠΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ

Μετά τις επιθέσεις στο αεροδρόμιο αστακό της Του��κίας αλλά και το αεροδρόμιο των Βρυξελλών, πίστευε κανείς πως οι έλεγχοι θα γίνονταν ακόμη πιο εξονυχιστικοί. Και όμως όχι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 38χρονος Billy Stevenson κατάφερε να πετάξει από Λονδίνο στην Ισπανία με το διαβατήριο της 12χρονης κόρης του.

Η σύζυγός του είπε ότι η μόνη φορά που ελέγχθηκαν τα διαβατήρια τους ήταν στην πύλη καθώς έμπαιναν στο αεροπλάνο και πάλι όμως όχι με την απαραίτητη προσοχή. Άλλωστε, σιγά τις διαφορές που έχει στην εμφάνιση ένας 38χρονος άνδρας με ένα 12χρονο κοριτσάκι.

ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε ακόμη 11 ξένους ως ύποπτους για συμμετοχή σε πυρήνα του Ισλαμικού Κράτους στην Κωνσταντινούπολη, ο οποίος συνδέεται με τους καμικάζι αυτοκτονίας του Ατατούρκ. Οι αρχές έχουν περάσει από κόσκινο το σπίτι -γιάφκα των μακελάρηδων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top