ΑΝΟΙΞΑΝ οι κάλπες: Ουρές κάνουν οι Βρετανοί- Αποφασίζουν Brexit ή Bremain

Οι αναποφάσιστοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα

ΑΝΟΙΞΑΝ οι κάλπες: Ουρές κάνουν οι Βρετανοί- Αποφασίζουν Brexit ή Bremain

​Ουρές κάνουν οι Βρετανοί από το πρωί της Πέμπτης, στα εκλογικά κέντρα καθώς στις 07:00 τοπική ώρα (09:00 ώρα Ελλάδος) άνοιξαν οι κάλπες για το ιστορικό δημοψήφισμα!

Συνολικά 46,5 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται να αποφασίσουν αν θέλουν το Ηνωμένο Βασίλειο να παραμείνει ή να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση!

ClnUr2NWMAIt8Uo.jpg
Τα εκλογικά τμήματα θα παραμείνουν ανοιχτά ως τις 22:00 τοπική ώρα (24:00 ώρα Ελλάδος), ενώ τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται τις πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Με τη λήξη της διαδικασίας, το καθένα από τα 382 κέντρα καταμέτρησης θα συγκεντρώσει τον αριθμό των ψηφοδελτίων και θα ανακοινώσει τα ποσοστά συμμετοχής του εκλογικού σώματος (το τελικό ποσοστό συμμετοχής αναμένεται να ανακοινωθεί στις 05:00 τοπική ώρα- 07:00 ώρα Ελλάδας).

1466662331126757.jpg
Στη συνέχεια το κάθε κέντρο θα καταμετρήσει τα ψηφοδέλτια και θα ανακοινώσει τον αριθμό αυτών που τάσσονται υπέρ της παραμονής και αυτών που είναι υπέρ της αποχώρησης.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το δημοψήφισμα αναμένεται να είναι θρίλερ και το αποτέλεσμα να κριθεί από τους αναποφάσιστους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το BREXIT, το BREMAIN και όλα όσα θα γίνουν από ΑΥΡΙΟ στην ΕΕ μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

ΒRΕΧΙΤ ή ΒREMAIN; Ώρα μηδέν για Ευρώπη και Βρετανία

Το STAR στο Λονδίνο λίγες ώρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα στην Βρετανία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top