Οι επιβαίνοντες του αεροσκάφους της EgyptAir ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΗΚΑΝ-Για ΕΚΡΗΞΗ μιλά ο ιατροδικαστής

Νέα δεδομένα για την μοιραία πτήση που στοίχισε τη ζωή σε 66 ανθρώπους

Οι επιβαίνοντες του αεροσκάφους της EgyptAir ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΗΚΑΝ-Για ΕΚΡΗΞΗ μιλά ο ιατροδικαστής

​Για έκρηξη που έγινε μέσα στο Airbus της EgyptAir κάνει λόγο ιατροδικαστής τον οποίο επικαλείται σε δημοσίευμά του το Associated Press.

Συγκεκριμένα, ο αξιωματούχος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Αιγύπτου αναφέρει ότι τα ανθρώπινα μέλη που περισυνελέγησαν από το σημείο συντριβής, δείχνουν ότι στο αεροπλάνο έγινε έκρηξη!

Και αυτό γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν έχει βρεθεί καν ένα ολόκληρο χέρι ή ένα κεφάλι, τα σώματα διαμελίστηκαν και παραμορφώθηκαν. Έως τώρα, έχουν βρεθεί 80 μικρά τμήματα από σορούς των 66 επιβαινόντων.

Η έκρηξη στο αεροσκάφος μπορεί να προήλθε από πολλές αιτίες, είτε από μηχανική βλάβη, είτε από τοποθέτηση βόμβας ή πυροδότηση εκρηκτικών από καμικάζι αυτοκτονίας. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

​Την ίδια ώρα, οι αιγυπτιακές αρχές απέκρουσαν την ανακοίνωση που είχε κάνει η Αθήνα διά στόματος υπουργού Άμυνας, ότι το μοιραίο αεροπλάνο της EgyptAir έκανε απότομη «βουτιά» λίγο προτού χαθεί.

Αρμόδιος αξιωματούχος δήλωσε στο Associated Press ότι λίγο προτού χαθεί το αεροπλάνο πετούσε κανονικά στα 37.000 πόδια.

«Δεν υπήρξε καμία στροφή αριστερά ή δεξιά, το αεροπλάνο ήταν σε κανονική πορεία όταν μπήκε στο FIR της Αιγύπτου», διαβεβαίωσε ο Εχάντ Αζμί.

Τέλος, η ανάκτηση των δεδομένων από το μαύρο κουτί, θα πραγματοποιηθεί στην Αίγυπτο αν η συσκευή βρεθεί άθικτη, δήλωσε ο Χάνι Γκαλάλ, από την ομάδα ερευνών αεροπορικών ατυχημάτων στο αιγυπτιακό τηλεοπτικό δίκτυο CBC.

«Εάν το μαύρο κουτί εντοπιστεί και έχει υποστεί ζημιές, τότε θα σταλεί στο εξωτερικό για ανάλυση», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Κάιρο διαψεύδει την Αθήνα: Δεν είδε «βουτιά» του μο��ραίου αεροσκάφους προτού χαθεί

Egyptair: Άλλαξε τελευταία στιγμή το εισιτήριο του και σώθηκε… από τη μοιραία πτήση!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top