Βαρυποινίτης ΞΕΛΟΓΙΑΣΕ ξανθιά δεσμοφύλακα-Συναγερμός από την Ιντερπόλ –Τους ψάχνουν παντού

Παράτησε την οικογένεια της και ασπάστηκε το Κοράνι για έναν βιαστή

Βαρυποινίτης ΞΕΛΟΓΙΑΣΕ ξανθιά δεσμοφύλακα-Συναγερμός από την Ιντερπόλ –Τους ψάχνουν παντού

Καταζητούμενοι σε όλο τον κόσμο είναι μια Ελβετή δεσμοφύλακας και ένας Σύριος βαρυποινίτης, ο οποίος απέδρασε από φύλακες στην Ελβετία.

FILAKI3.jpg

Όπως γράφει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», για όλα φταίει ο έρωτας που αναπτύχτηκε μέσα στα κελιά.

Η 32χρονη Άνγκελα Μαγκντίσι με το καλογυμνασμένο κορμί και τα τατουάζ έπεσε στα δίχτυα του κατά πέντε χρόνια μικρότερου της, Χασάν Κίκο.

Η Άνγκελα... σαγηνεύτηκε από τον θηριώδη Χασάν, όταν τον πρωτοείδε στην φυλακή, όπου ήταν έγκλειστος, κατηγορούμενος για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών.

FILAKI.jpg

��ια χάρη του Σύριου μάλιστα, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές της Ελβετίας, έπαιξε κορώνα γράμματα την δουλειά της και άφησε πίσω της τον σύζυγο της, καθώς φέρεται να βοήθησε στην απόδραση του στις αρχές του περασμένου μήνα.

SARA.jpg
Πριν μαγευτεί από τον 27χρονο βιαστή, η 32χρονη Άνγκελα Μαγκντίσι διατηρούσε παράνομο δεσμό με έναν Αλβανό Κοσοβάρο, ο οποίος μπαινόβγαινε στις φυλακές για εμπόριο ναρκωτικών.

12837188_959767124112083_1116276588_o.jpg
Για χάρη του Χασάν, η Άνγκελα μάλιστα φέρεται να ασπάστηκε το Κοράνι, ενώ έμαθε και αραβικά. «Ίσως για να έρθει πιο κοντά στον Σύριο εραστή της», λένε άνθρωποι από την φυλακή που δεν μπορούν να πιστέψουν πως η δεσμοφύλακας έβαλε στην άκρη τα ειδεχθή εγκλήματα του δραπέτη βαρυποινίτη.

Σε βάρος τους εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ, αλλά το ζευγάρι φαίνεται ότι είχε σχεδιάσει την φυγή του και δεν αποκλείεται είτε να πέρασαν, είτε να έχουν βρει καταφύγιο στη χώρα μας, μιας και η ελβετίδα είχε κάνει διακοπές αρκετά καλοκαίρια στην Ελλάδα.

Ο πατριός και η μητέρα της Άνγκελα πάντως δηλώνουν σοκαρισμένοι και ανήσυχοι μετά την εξαφάνιση της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top