Τι άλλο θα δούμε; Γυναίκα χόρευε ΓΥΜΝΗ στην οροφή φορτηγού-ΒΙΝΤΕΟ

Μέχρι και… «twerking» έκανε

Πώς θα αντιδρούσατε αν βλέπατε μια γυμνή γυναίκα να χορεύει πά��ω σε φορτηγό την ώρα που οδηγούσατε στην Εθνική οδό;

Κι όμως, αυτό συνέβη στην πραγματικότητα. Μια γυναίκα που χόρευε γυμνή στην οροφή ενός φορτηγού προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος για τουλάχιστον δύο ώρες, σε αυτοκινητόδρομο του Χιούστον των ΗΠΑ.

ΞΓΞΦΓ.jpg

Η άμεση δράση που κλήθηκε στο σημείο κατόρθωσε τελικά να πείσει τη γυναίκα να κατέβει, μετά από αρκετές φιγούρες και… «twerking» στο οποίο επιδόθηκε από την οροφή του φορτηγού με τους 18 τροχούς!

ΥΘΞΥ.jpg

Τα στοιχεία της δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως φαίνεται πως επί ώρες δεν μπορούσαν να την πείσουν να κατέβει με τις σκάλες που τις έβαζαν οι αρχές στο φορτηγό και προτίμησε τελικά να πηδήξει στο ειδικό στρώμα, προτού της περάσουν χειροπέδες.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος που την ώθησε στην ενέργεια αυτή, όμως είναι ξεκάθαρο πως πάσχει από κάποιας μορφής ψυχολογικών προβλημάτων.

ΞΦΓΞΦ.jpg

Το φορτηγό είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου καθώς μπροστά του είχε συμβεί ένα ατύχημα, όταν ξαφνικά και από το πουθενά η γυναίκα βρέθηκε στην οροφή. Πιθανότατα να οδηγούσε κάποιο από τα οχήματα που εμπλέκονταν στο ατύχημα, όμως κανείς δεν ξέρει γιατί γδύθηκε και άρχισε να χορεύει πάνω στο φορτηγό.

Δείτε το βίντεο! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top