Θα σας κάνει να ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ- Βίντεο για την πρόληψη του ΒΙΑΣΜΟΥ: «Αγαπητέ μπαμπά…»

«Θα γεννηθώ κορίτσι, παρακαλώ κάντε ό,τι μπορείτε, ώστε αυτός να μην είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος»

​Με ένα συγκλονιστικό βίντεο αποφάσισε ο οργανισμός «Care Norway» να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα κατά του βιασμού των γυναικών.

Το βίντεο έχει τίτλο «Dear Daddy» ελληνιστί «Αγαπητέ μπαμπά» και ζητάει από τους μελλοντικούς πατέρες αλλά και από όσους έχουν ήδη παιδί να προστατεύουν τις γυναίκες αλλά και να μάθουν στους γιους τους να μην συμπεριφέρονται άσχημα.

Ένα κοριτσάκι το οποίο δεν έχει γεννηθεί ακόμα διηγείται την ιστορία του και όλα τα πιθανά - και τρομακτικά - πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν κατά τη διάρκεια της ζωής της δίπλα σε άνδρες.

Μέχρι τις 14 της θα την έχουν αποκαλέσει οι συμμαθητές της «σκύλα» ή «πόρνη». Περίπου στα 16 της χρόνια κάποιο αγόρι θα την πιέσει να κάνει σεξ μαζί της, στα 21 της μπορεί να έχει πέσει θύματα βιασμού και αργότερα ίσως καταλήξει να έχει μια σχέση που βάζει τη ζωή της σε κίνδυνο.

Και όλα αυτά για να καταλήξει λέγοντας: «Θα γεννηθώ κορίτσι, παρακαλώ κάντε ό,τι μπορείτε, ώστε αυτός να μην είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top