ΑΥΤΗ η 18χρονη σπουδάζει Νομική και λέει:«Οι συμφοιτήτριές μου με κρίνουν για την εμφάνισή μου»

Σήκωνεται κάθε πρωί και ετοιμάζεται αρκετή ώρα

​Μόλις ξεκίνησε τις σπουδές της στο Λονδίνο η 18χρονη Πόλα Ουρσού και αντιμετωπίζει έντονη κριτική για την εμφάνισή της από τις συμφοιτήτριές της!

low527_0.jpg
Η φοιτήτρια από την Τουρκία μίλησε στην εφημερίδα των φοιτητών The Tab και είπε ότι σοκαρίστηκε από την αντίδραση των γυναικών στο πανεπιστήμιο που της έκαναν παρατηρήσεις από την πρώτη μέρα και κοίταζαν συνεχώς τα μαλλιά, τα τακούνια και τα ρούχα της.

lowa.jpg
«Πήρα πολλές παράξενες ματιές από κορίτσια που εξέταζαν την εμφάνισή μου. Στην αρχή προσπαθούσα να τους εξηγήσω αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι δεν είναι δουλειά των άλλων πώς θα είμαι» είπε χαρακτηριστικά.

Η Πόλα δηλώνει φεμινίστρια και προσέχει την εμφάνισή της γιατί την βοηθάει στη ζωή της.

«Μου παίρνει ώρα να ετοιμαστώ το πρωί. Ξυπνάω, κάνω ντους, παίρνω πρωινό και στη συνέχεια προσπαθώ να φορέσω κάτι ενδιαφέρον κάθε μέρα, να φτιάξω τα μαλλιά μου και να βαφτώ. Είναι μια καθημερινή συνήθεια. Όταν μου αρέσει η εμφάνισή μου νοιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δουλεύω ��αλύτερα. Το κάνω για τον εαυτό μου, όχι για τους άλλους», λέει.

Η Πόλα ζει στην Τουρκία με την οικογένειά της όταν δεν σπουδάζει στο Royal Holloway University του Λονδίνου. «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν βλέπουν ισότιμα τις γυναίκες και είναι λυπηρό όταν άλλες γυναίκες θέλουν να σε κατεβάσουν. Θα έπρεπε να στηρίζουμε η μια την άλλη και ο τρόπος που ντύνομαι με κάνει να νιώθω ισχυρή».

low3.jpg
Μάλιστα δημιούργησε ένα μπλογκ για να διηγηθεί τις εμπειρίες της που είχε μεγάλη επιτυχία. «Ένοιωσα έκπληξη όταν πήρα πολλά θετικά σχόλια και πολλές γυναίκες μου είπαν ότι είμαι θαρραλέα. Δεν ��αταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι κρίνουν τους άλλους, δεν τους ζητώ να γίνουν σαν εμένα», δηλώνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top