ΑΙΣΧΟΣ: Αναγκάζουν μικρό αγοράκι να πιεί μπύρα και να καπνίσει (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αυτό σημαίνει να είσαι άντρας», ακούγεται να λέει ο ένας

ΑΙΣΧΟΣ: Αναγκάζουν μικρό αγοράκι να πιεί μπύρα και να καπνίσει (ΒΙΝΤΕΟ)
Σοκ κι αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που δείχνει δύο άντρες Ρουμανικής καταγωγής, να αναγκάζουν ένα μικρό αγοράκι να πιεί μπύρα και να… καπνίσει!

γηξδγηξδηξη.jpg

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα καφέ της Ισπανίας, όπου ένας άντρας, ο οποίος φαίνεται να είναι ο πατέρας του παιδιού, έβαλε στο στόμα του αγοριού ένα τσιγάρο και στη συνέχεια του έδωσε ένα ποτήρι με μπύρα.

Κάποιος άλλος ακούστηκε να λέει: «Αυτό σημαίνει να είσαι άντρας» (άκουσον, άκουσον!), ενθαρρύνοντας το αγοράκι να συνεχίσει.

δυξδξγηξ.jpg

Η κίνηση αυτή φαίνεται πως επαναλήφθηκε αρκετές φορές, ενώ το παιδί έδειξε ιδιαίτερα εξοικειωμένο με το κάπνισμα.

Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύθηκε στο Facebook από κάποιον άλλο Ρουμάνο, ο οποίος ζήτησε να τον βοηθήσουν, ώστε να ταυτοποιηθούν οι άντρες που προβάλλονται. Μετά τη δημοσίευση του βίντεο, πλήθος οργισμένων γονιών έσπευσε να σχολιάσει, με έναν πατέρα να γράφει: «Αυτός ο άντρας πρέπει να χάσει τα γονικά του δικαιώματα. Η Πρόνοια θα πρέπει να κάνει κάτι».

Ακόμα, μια γυναίκα σχολίασε: «Θα έπρεπε να υπάρχει κάποιου είδους τεστ για όποιον θέλει να κάνει παιδιά. Αλλιώς ο κόσμος θα γεμίσει με καθυστερημένους, ανώμαλους ανθρώπους».

Δείτε το βίντεο... Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top