ΔΕΙΤΕ γιατί ιδιοκτήτης νοικιάζει αυτό το διαμέρισμα στο Λονδίνο μόνο 1 λίρα!

Έχει δεχτεί πάνω από 1.000 αιτήματα

​Ο ιδιοκτήτης, αυτού του μεγάλου, καθαρού και φωτεινού δωματίου με την κοινόχρηστη κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και κήπο, Άνταμ Μούγκαλ, το νοικιάζει με μόλις 1 λίρα το μήνα με την μόνη υποχρέωση ο ενοικιαστής να δουλεύει για εκείνον part time, βοηθώντας τον στην σχεδίαση της εφαρμογής που έχει στο μυαλό του.

Strat1.jpg
«Δεν έχω τα οικονομικά μέσα για να προσλάβω έναν web developer για να υλοποιήσει την εφαρμογή που έχω σκεφθεί, αλλά δίνοντας αυτό το σπίτι αντί 1 λίρας προσφέρω ουσιαστικά σε κάποιον την ευκαιρία να μείνει στο Λονδίνο, όπου τα καταλύματα δεν είναι φθηνά, δουλεύοντας για εμένα part time. Σκέφθηκα ότι αυτό ήταν το μόνο που είχα να δώσω σε κάποιον», εξηγεί ο Μούγκαλ στην Evening Standard.

Ήδη, πάνω από 1.000 άτομα έχουν υποβάλλει αίτημα να νοικιάσουν το διαμέρισμα. «Έχω βομβαρδιστεί από mail. Ίσως αυτό να αποτελέσει την αρχή να προσφέρεται διαμονή με ανταλλάγματα δεξιότητες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top