Mάνα έβγαλε ΟΠΛΟ σε παρέα εφήβων που εκφόβιζαν τον γιο της! -BINTEO

Της έστειλε μήνυμα για βοήθεια κι έσπευσε η 42χρονη

Mάνα έβγαλε ΟΠΛΟ σε παρέα εφήβων που εκφόβιζαν τον γιο της! -BINTEO

​Με τα όπλα στις τσέπες φαίνεται πως κυκλοφορούν στο Μισούρι των ΗΠΑ! Ακόμη ένα περιστατικό παράνομης οπλοκατοχής έρχεται στη δημοσιότητα… αυτή τη φορά από μία 42χρονη μάνα ενάντια σε μια παρέα εφήβων!

Η Τρέισι Λίζερ έλαβε μήνυμα από τον 15χρονο γιο της ,Μπρετ, να σπεύσει στο πάρκο “Fleet”, που βρίσκεται στην κομητεία St. Charles, επειδή χρειαζόταν βοήθεια! Πήγε λοιπόν με τον 42χρονο σύζυγο της Ντον κι άρχισε να εξαπολύει φραστική επίθεση κατά μίας παρέας ανήλικων αγοριών, που φέρονται να εκφόβιζαν τον γιο της.

«Φύγετε μακριά από τον γιο μου, γαμ@@@@@@» ακούγεται να φωνάζει η 42χρονη γυναίκα. Ένας από την παρέα ακούγεται ν’ απαντά: «Δεν ξέρεις τι λες! Θα χτυπήσω τον κ@@@ του γιου σου τώρα».

Το σοκαριστικό είναι βέβαια πως η 42χρονη εξοργίστηκε και δεν δίστασε να σηκώσει όπλο, απειλώντας τους!

Ένας από τους εφήβους την προκάλεσε να τον πυροβολήσει και ένας άλλος την παρακάλεσε να κατεβάσει το όπλο! Όλα αυτά μπροστά στα μάτια του συζύγου της, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Το βίντεο κατέγραψε ένας από την παρέα των ανηλίκων και το ανέβασε στο youtube.

Όταν η 42χρονη κλήθηκε να δώσει συνέντευξη στην St. Louis Post-Dispatch, δήλωσε πως λειτούργησε έτσι από άμυνα και πως «σε περίπτωση μεγάλου κινδύνου, ναι, θ�� το χρησιμοποιούσα»! Την υπόθεση ερευνά η αστυνομία του St Charles County.

πηγή: Dailymail

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top