ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φωτογράφιζε 10 χρόνια άστεγους και βρήκε τον χαμένο της πατέρα

Τα παιχνίδια της μοίρας που μας αφήνουν όλους έκπληκτους

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φωτογράφιζε 10 χρόνια άστεγους και βρήκε τον χαμένο της πατέρα

​Η ζωή είναι απρόβλεπτη και καμιά φορά τα παιχνίδια που παίζει μας φέρνουν μπροστά σε απρόσμενες καταστάσεις. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην 30χρονη Νταϊάν Κιμ, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί Μάουι και κατάφερε να βρει τον χαμένο της πατέρα, φωτογραφίζοντας αστέγους.

as-1_2.jpg

Επί δέκα χρόνια η Νταϊάν φωτογράφιζε αστέγους στους δρόμους της Χονολουλού. Οι γονείς της είχαν χωρίσει όταν εκείνη ήταν μόλις πέντε ετών. Η ίδια μεγάλωσε με συγγενείς και φίλους και σιγά σιγά έχασε κάθε επαφή με τον πατέρα της.

Το 2003 ξεκίνησε να φωτογραφίζει αστέγους και μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια ανακάλυψε στο δρόμο, ανάμεσα σ’ αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους τον ίδιο της τον πατέρα.

as-6_0.jpg

«Υπήρχαν νύχτες που τον αναζητούσα αλλά δεν τον έβρισκα. Άλλες μέρες πάλι, εκεί που δεν το περίμενα, εμφανιζόταν από το πουθενά και στεκόταν σε μια γωνία του δρόμου», είπε η Νταϊάν στο NBC News.

Αργότερα, η ίδια ανακάλυψε ότι ο πατέρας της έπασχε από σχιζοφρένεια, δεν ακολουθούσε καμία θεραπεία και πάθαινε αρκετές φορές κρίσεις.

as-2_0.jpg

Εκείνη φρόντιζε να του πηγαίνει φαγητό και να τον παρακαλεί να επισκεφτεί έναν γιατρό, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τον Οκτώβριο του 2014 όμως ο πατέρας της υπέστη έμφραγμα και έτσι υποχώρησε, δέχθηκε να νοσηλευτεί και να ακολουθήσει την κατάλληλη θεραπεία για την περίπτωσή του.

Σήμερα η ζωή του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Παρακολουθείται από γιατρούς, παίρνει τα φάρμακά του, εργάζεται με μερική απασχόληση και ασχολείται και ο ίδιος με τη φωτογραφία, όπως και η κόρη του.

as-9.jpg

Σύντομα μάλιστα σχεδιάζει να επισκεφτεί την οικογένειά του στη Νότια Κορέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top