Γιούνκερ: «Έβλεπα την ελληνική βουλή έως τις 02:30-Δεν καταλάβαινα αλλά άκουγα το όνομά μου»

Έχασε πάλι τον ύπνο του για τη χώρα μας ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Γιούνκερ: «Έβλεπα την ελληνική βουλή έως τις 02:30-Δεν καταλάβαινα αλλά άκουγα το όνομά μου»

​Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ γι’ ακόμη μια φορά έχασε τον ύπνο του εξαιτίας της χώρας μας και σαν να μην έφτανε κι αυτό…. δεν έβγαλε και άκρη! Όπως είπε ο ίδιος, παρακολουθούσε την συζήτηση στην ελληνική βουλή αλλά μη γνωρίζοντας ελληνικά, δεν καταλάβαινε τι έλεγαν οι βουλευτές, παρά μόνο άκουγε το όνομά του!,

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Λευκωσία, ρωτήθηκε σε συνέντευξη τύπου για τη συμφωνία της Ελλάδας, πόσο είναι δίκαιη και κατά πόσο θα έχει αποτελέσματα.

«Πιστεύω ότι η συμφωνία με την Ελλάδα θα οδηγήσει στα αναμενόμενα αποτελέσματα, υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμοστεί το συνολικό πρόγραμμα» απάντησε ο ίδιος και εξήγησε: «Αυτό δεν έχει να κάνει με τον κ. Τσίπρα, ή την παρούσα κυβέρνηση, ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει να κάνει με την Ελλάδα».

Το αστείο βέβαια ήταν όταν παραδέχτηκε ότι παρακολούθησε στην τηλεόραση μέχρι τις 2.30 το πρωί τη συζήτηση στην Ελληνική Βουλή αλλά δεν καταλάβαινε λέξη! Παρά μόνο άκουγε να γίν��ται αναφορά στο όνομά του! Στο παρελθόν ο ίδιος είχε πει πως με όσα διαδραματίζονται σχετικά με την Ελλάδα, έχει χάσει τον ύπνο του!

«Περίμενα το αποτέλεσμα, το οποίο πήρα με μήνυμα στο κινητό από συνεργάτη μου» είπε ο ίδιος και αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους, λέγοντας πως «μετά από όλα τα χρόνια διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα θα έπρεπε να μιλούσα ελληνικά».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top