Πιερ Μοσκοβισί: Παντρεύεται με την κατά 22 χρόνια μικρότερη αγαπημένη του!

Ήταν υπάλληλός του στο υπουργείο Οικονομικών

Πιερ Μοσκοβισί: Παντρεύεται με την κατά 22 χρόνια μικρότερη αγαπημένη του!

Γαμπρός αναμένεται να ντυθεί στις 13 Ιουνίου ο Ευρωπαίος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος θα παντρευτεί με την κατά 22 χρόνια μικρότερη αγαπημένη του. dfgdfgdfg.jpg

(Ο Μοσκοβισί με την πρώην του Μαρί Σαρλίν Πακό)

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό θα παντρέψει τον 57χρονο Μοσκοβισί, όχι με την Μαρί Σαρλίν Πακό με την οποία ήταν ζευγάρι τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά με την 35χρονη Αν Μισέλ Μπαστερί, η οποία ήταν υπάλληλος στο γραφείο του όταν εκείνος ήταν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.

Η μέλλουσα νυφούλα, είναι σχεδόν άγνωστη στους Γάλλους, καθώς δεν κυκλοφορούν καν φωτογραφίες της, με μια μικρή εξαίρεση (τη παρακάτω φωτογραφία).

tukutuktk.jpg
Λίγα λόγια για τη κοπέλα που έκλεψε τη καρδιά του Μοσκοβισί:

Η Αν Μισέλ Μπαστερί δούλευε στο υπουργείο Οικονομικών, όπου ως οικονομολόγος, είχε αναλάβει την διαχείριση κρατικών υποθέσεων. Εκεί γνώρισε τον Μοσκοβισί τον οποίο και γοήτευσε για τα καλά. Απόφοιτος της έγκριτης Εθνικής Σχολής Διοίκησης στη Γαλλία -από την οποία έχει λάβει πτυχίο τόσο ο Μοσκοβισί, όσο και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ- η Αν Μισέλ στάθηκε τελικά η αιτία του χωρισμού του με την πανέμορφη 25χρονη Πακό. Σήμερα, η σχέση τους έχει δυναμώσει και το ζευγάρι πρόκειται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top