ΣΟΚ στη Γαλλία: 9χρονη βρέθηκε ΝΕΚΡΗ σε δάσος, λίγες ώρες μετά την απαγωγή της από παιδότοπο!

Πληροφορίες λένε ότι είχε βιαστεί και στραγγαλιστεί!

ΣΟΚ στη Γαλλία: 9χρονη βρέθηκε ΝΕΚΡΗ σε δάσος, λίγες ώρες μετά την απαγωγή της από παιδότοπο!

​Συγκλονίζει η δολοφονία της 9χρονης Χλόη, στο Κάλε της βόρειας Γαλλίας, η οποία βρέθηκε νεκρή σε δάσος, λίγες ώρες μετά την απαγωγή της από παιδική χαρά κοντά στο σπίτι της!

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι το άτυχο κοριτσάκι είχε βιαστεί και στραγγαλιστεί!

Πηγές αναφέρουν ότι ένας 38χρονος, πολωνικής καταγωγής, ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα, κρατείται από την αστυνομία και θεωρείται πως είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας.

Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν ότι ένας άνδρας άρπαξε το κορίτσι γύρω στις 15:30 (τοπική ώρα) το μεσημέρι της Τετάρτης, την ώρα που έπαιζε με ένα φίλο της, σε παιδική χαρά, κοντά στο σπίτι της.

_82352884_026767616-1.jpg
Η μητέρα της δήλωσε ότι την άφησε μόλις πέντε λεπτά μόνη της, καθώς ασχολήθηκε για ��ίγο με τα άλλα δύο παιδιά της. Όταν γύρισε το βλέμμα της, είδε κάποιον να την απαγάγει και να την βάζει σε ένα κόκκινο αμάξι.

Η σορός του κοριτσιού βρέθηκε στις 17:15 (τοπική ώρα), ενώ ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τη γαλλική «Le Parisien», ο ύποπτος έχει ιστορικό εγκληματικών ενεργειών και βίας και έχει καταδικαστεί σε Γαλλία και Πολωνία. Αφού, εξέτισε ποινή φυλάκισης 6 ετών αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο, ένα από τα θύματα του, μία 78χρονη γυναίκα είπε στη γαλλική εφημερίδα ότι η αστυνομία την είχε διαβεβαιώσει πως ο εγκληματίας είχε απελαθεί στην Πολωνία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top