Κίνα: Δεκάδες οδηγοί ταξί επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Ήπιαν χημικά

Κίνα: Δεκάδες οδηγοί ταξί επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας

​Βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους επέλεξαν δεκάδες ταξιτζήδες στην Κίνα να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση. Πάνω από 30 οδηγοί έχασαν τις αισθήσεις τους και έπεσαν στο πεζοδρόμιο, έξω από εμπορικό κέντρο του Πεκίνου, αφού είχαν πιει χημικά!

Στη φωτογραφία από το περιστατικό που κάνει το γύρο του διαδικτύου, φαίνονται οι διαμαρτυρόμενοι ξαπλωμένοι στο πεζοδρόμιο, με μερικούς να βγάζουν αφρούς από το στόμα τους, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος τους έχει περικυκλώσει και τους κοιτά απορημένο!

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο φρόντισαν ώστε οι λιπόθυμοι οδηγοί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Ευτυχώς έχουν όλοι διαφύγει τον κίνδυνο.

Όλοι τους προέρχονται από πόλη της βορειοανατολικής επαρχίας Heilongjiang και είναι ιδιοκτήτες των δικών τους ταξί. Επέλεξαν αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας, όταν το αίτημά τους για συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών δεν έγινε αποδεκτό.

Η νέα νομοθετική ρύθμιση θέλει όλους τους αυτόνομους οδηγούς ταξί να αντικαταστήσουν τα οχήματά τους με πολυτελή και να ενταχθούν σε εταιρείες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top