H πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση Ολάντ- Γκαγιέ: Οργιάζουν τα δημοσιεύματα για βέρα στο δεξί!

Πήγαν στο πάρτι του Ζουλιάν Ντρεΐ, του ανθρώπου που τους γνώρισε

H πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση Ολάντ- Γκαγιέ: Οργιάζουν τα δημοσιεύματα για βέρα στο δεξί!

​Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, έδωσε το παρών στη γιορτή του φίλου του, σοσιαλιστή Ζουλιάν Ντρεΐ, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Ζουλί Γκαγιέ. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού.

Η φιλία του Ολάντ και του Ντρεΐ μετρά περίπου 30 χρόνια, με τον πρώην βουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος, να φέρεται να είναι ο άνθρωπος που έκανε τη γνωριμία μεταξύ του Γάλλου προέδρου και της διάσημης ηθοποιού.

Η γιορτή διοργανώθηκε στις 5 Μαρτίου, όπως σημείωσε το περιοδικό Closer και σ’ αυτό φέρεται να παρευρέθηκε και ο υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Τα δημοσιεύματα του γαλλικού τύπου οργίασαν πάντως, για τη σοβαρότητα της σχέσης του ζευγαριού.
«Μήπως ο Γάλλος πρόεδρος το πήρε απόφαση να βάλει βέρα στο δεξί;» , σχολιάζει το περιοδικ�� «L' Express», υπενθυμίζοντας ότι, ο Φρανσουά Ολάντ, αν και πατέρας τεσσάρων παιδιών, τα οποία απέκτησε με την νυν υπουργό Οικολογίας, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, παραμένει εργένης.
Υπενθυμίζεται ότι, το 2012, στην αντίστοιχη γιορτή προς τιμήν του Ζουλιέν Ντρέι, ο Φρανσουά Ολάντ, τότε υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος για την προεδρία της χώρας, είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει άρον άρον το πάρτι, καθώς εκεί είχε κάνει την εμφάνισή του ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν και παλιό στέλεχος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, κατηγορούμενος σε πολλές ποινικές υποθέσεις.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top