Ποπ σταρ έπεισε 400 άνδρες να ευνουχιστούν για να έρθουν πιο κοντά στο Θεό!

Η περιουσία του εκτιμάται σε πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια

Απίστευτα κέρδη έβγαλε ένας Ινδός ποπ σταρ και τηλεοπτικός ιεροκήρυκας, ο οποίος παριστάνοντας τον γκουρού, κατάφερε να χειραγωγήσει και να πείσει πάνω από 400 άντρες να αφαιρέσουν τους όρχεις τους!

Η απίστευτη δράση του εμφανιζόμενου ως «πνευματικού Αγίου» Gurmeet Ram Rahim Singh αποκαλύφθηκε όταν ένας πρώην οπαδός του, ο Hans Raj Chauhan, που υποβλήθηκε σε αφαίρεση όρχεων πριν από επτά χρόνια, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να καταγγείλει δημόσια τον απατεώνα.

«Έλεγε στα θύματά του ότι μόνο αυτοί που θα υποβληθούν σε ευνουχισμό θα είναι σε θέση να συναντήσουν το Θεό», δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος. Ο Chauhan κατέθεσε αγωγή κατά του γκουρού το 2012 και το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών άρχισε να εξετάζει τις αιτιάσεις που χρονολογούνται ήδη από το 2000. Πιστεύεται ότι υπάρχουν πολλοί ακόμα οπαδοί του Singh, οι οποίοι, ωστόσο, αρνούνται να μιλήσουν επειδή βρίσκονται υπό το καθεστώς φόβου.

Gurmeet-Ram-Rahim-Singh-2.jpg
Οι ευνουχισμοί λέγεται ότι πραγματοποιήθηκαν σε νοσοκομείο που ανήκει στην οργάνωση του Singh με το όνομα Dera Sacha Sauda, η οποία κατέχει μια τεράστια ακίνητη περιουσία σε εργοστάσια, αγορές, εστιατόρια, ξενοδοχεία ενώ διοικεί σχολεία και ορφανοτροφεία.

Ο Singh, που έχει πάνω από 87.000 ακόλουθους στο Twitter, αρνείται τις κατηγορίες.

Η περιουσία του εκτιμάται σε πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top