ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι δράστες φώναζαν ονομαστικά τους σκιτσογράφους και μετά τους εκτελούσαν

Κατά τη διάρκεια της νύχτας έγινε «αριθμός προσαγωγών»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι δράστες φώναζαν ονομαστικά τους σκιτσογράφους και μετά τους εκτελούσαν

​Σοκ προκαλεί η είδηση ότι οι τρεις τρομοκράτες που εισέβαλλαν μέσα στα γραφεία του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo, υποχρέωσαν μια γυναίκα σκιτσογράφο, την Κορίν Ρέι (γνωστή ως «Κοκό»), που είχε κοντά της την ανήλικη κόρη της να ανοίξει με τον κωδικό της την πόρτα ώστε να μπορέσουν να εισβάλλουν στο κτήριο.

Στη συνέχεια αφού τα κατάφεραν, άρχισαν να φωνάζουν ονομαστικά τους σκιτσογράφους και μόλις εκείνοι απαντούσαν τους εκτελούσαν εν ψυχρώ.. Ο απολογισμός τραγικός: 12 νεκροί και 11 τραυματίες.

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια της νύχτας, έχει γίνει «αριθμός προσαγωγών» στην έρευνα για τον εντοπισμό των άλλων δύο δραστών, αφού ο ένας, ο 18χρονος Χαμίντ Μουράντ παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Σαρλβίλ-Μεζιέρ. Ως ύποπτοι αναζητούνται δύο αδέλφια που είχαν διαφύγει με αυτοκίνητο.

705685-operation-policiere-dans-le-quartier-de-la-croix-rouge-le-7-janvier-2015-a-reims.jpg

Το τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, μετέδωσε ότι ο 18χρονος Μουράντ αποφάσισε να παραδοθεί αφότου είδε ότι είχε αναρτηθεί το όνομά του στα μέσα ενημέρωσης. Είπε, επίσης, ότι άνθρωποι από τον κύκλο των άλλων δύο δραστών συνελήφθησαν.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των δύο αδελφών, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Η αστυνομία χαρακτήρισε τους δύο δράστες ως «επικίνδυνους».

Σε έγγραφο, της αστυνομίας κατονομάζονταιοι τρεις ένοπλοι ως Σαΐντ Κουατσί γεννημένος το 1980, Σαρίφ Κουατσί γεννημένος το 1982 και ο Χαμίντ Μουράντ γεννημένος το 1996.

Resizer.jpg

Ανεβαίνει το επίπεδο συναγερμού

Ανεβαίνει το επίπεδο συναγερμού για την απειλή της τρομοκρατίας σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αρχής γενομένης από τη Ρώμη και τη Μαδρίτη, και λαμβάνονται ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας για ευαίσθητους στόχους και πρόσωπα.

Παράλληλα πραγματοποιούνται συσκέψεις σε αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες πανευρωπαϊκά ενώ το θέμα της τρομοκρατίας θα τεθεί επί τάπητος στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ της 19ης Ιανουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γαλλικά ΜΜΕ: ταυτοποιήθηκαν οι 3 δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Charlie Hebdo!

ΑΥΤΟΣ είναι ο αστυνομικός που εκτέλεσαν εν ψυχρώ οι μακελάρηδες στο Παρίσι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top