Θα το πάρει το κορίτσι: Η Γκαγιέ υποστηρίζει ότι έχει αρραβωνιαστεί με τον Ολάντ

Συστήνεται ως μνηστή του Γάλλου προέδρου

Θα το πάρει το κορίτσι: Η Γκαγιέ υποστηρίζει ότι έχει αρραβωνιαστεί με τον Ολάντ

​Και μπορεί η πρώην αγαπημένη του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, να συνεχίζει να κάνει πικάντικες αποκαλύψεις για την σχέση τους, το αυτί του Γάλλου προέδρου όμως φαίνεται πως… δεν ιδρώνει!

Σύμφωνα με το περιοδικό Closer, ο ίδιος αρραβωνιάστηκε την τωρινή αγαπημένη του και πέτρα του σκανδάλου, Ζουλί Γκαγιέ.

Αυτό φέρεται τουλάχιστον να ανέφερε η εντυπωσιακή ηθοποιός σε αστυνομικούς, στο αεροδρόμιο του Παρισιού. Στην προσπάθεια της να γλυτώσει από τους παπαράτσι που είχαν συγκεντρωθεί για να την φωτογραφίσουν, απευθύνθηκε σε εκείνους για να την συνοδεύσουν ώστε να πάρει ταξί για το προεδρικό μέγαρο.

Οι αστυνομικοί όμως δεν την αναγνώρισαν και όταν την ρώτησαν ποια είναι, εκείνη εκνευρισμένη έκανε την αποκάλυψη, λέγοντας: «Είμαι η αρραβωνιαστικιά του προέδρου της χώρας» και συνέχισε εκνευρισμένη: «Θα σας αναφέρω στους ανωτέρους σας. Τι δεν καταλαβαίνετε; Είμαι η μνηστή του προέδρου».

Λέτε τελικά να είναι αλήθεια ότι επισημοποιήσαν την σχέση τους τα πιτσουνάκια του Ελιζέ; Άλλωστε και το ζευγάρι μοιάζει πολύ ερωτευμένο. Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, είχαν δει το φως της δημοσιότητα φωτογραφίες που το έδειχναν σε τρυφερές στιγμές στο... Μέγαρο των Ηλυσίων! Ο χρόνος θα δείξει…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top