Η Μαρί Λεπέν έχει Ελληνίδα μητριά! ΔΕΙΤΕ ποια είναι

Η ηγέτιδα του ακροδεξιού κόμματος δεν την πολυσυμπαθεί

Η Μαρί Λεπέν έχει Ελληνίδα μητριά! ΔΕΙΤΕ ποια είναι

​Ελληνικής καταγωγής είναι η μητριά της Μαρί Λεπέν! Ο λόγος για τη Ζανίν Πάσχος, με την οποία η ηγέτιδα του ακροδεξιού κομματος FN της Γαλλίας, δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.

Βλέπετε, αν και η Ελληνίδα μητριά της Μαρί είναι ιδιαίτερα συμπαθής στους Γάλλους ακροδεξιούς, η Λεπέν δεν δείχνει να έχει την ίδια άποψη, μιας και πάντα έβλεπε την Ζανίν ως μητριά και μάλιστα… ξένη μητριά!

6a00d83451935369e201a73dc9ba19970d.jpg

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΖΑΝΙΝ ΠΑΣΧΟΣ;

Ο πατέρας της με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, μετανάστευσε στη Γαλλία αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Αν και στην αρχή αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες όντας φτωχός, κάποια στιγμή ασχολήθηκε με το εμπόριο και εξελίχθηκε σε έναν εύπορο πωλητή και συλλέκτη έργων τέχνης. Λίγα χρόνια μετά γνωρίζει τη σύζυγό του, μια Γαλλοολλανδέζα, με την οποία και αποκτούν τη Ζανίν Πάσχος.

lepen.jpg
Η Ζανίν γεννήθηκε στη Νίκαια της Γαλλίας, στις 17 Ιουνίου 1932, και ποτέ δεν απαρνήθηκε την ελληνική της καταγωγή.

ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ Η ΖΑΝΙΝ ΠΑΣΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ:

Την Άνοιξη του 1985, ένας φίλος της Ζανίν, της ζήτησε να καλέσει στο πάρτι της τον φρεσκοχωρισμένο τότε και πατέρα τριών παιδιών, Ζαν Μαρί Λεπέν.

Η γνωριμία τους όμως ευδοκίμησε ένα χρόνο αργότερα, όταν ο ισχυρός άνδρας της γαλλικής Ακροδεξιάς επικοινώνησε με την Ζανίν στην οποία φαίνεται πως είχε βρει το λιμάνι του.

Το timing ήταν κατάλληλο, μιας και η Ζανίν είχε επίσης χωρίσει μετά από 30 χρόνια γάμου, επομένως ο ένας βρήκε στον άλλον, το άλλο του μισό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top