Αυτό θα πει ΘΡΑΣΟΣ: Πήγε σε εκπομπή να βρει γυναίκα και είπε ότι σκότωσε τις δύο προηγούμενες

Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια τον πέταξε έξω από το στούντιο

Αυτό θα πει ΘΡΑΣΟΣ: Πήγε σε εκπομπή να βρει γυναίκα και είπε ότι σκότωσε τις δύο προηγούμενες

​Με το στόμα ανοιχτό άφησε την παρουσιάστρια γνωστής εκπομπής γνωριμιών στην Τουρκία ένας διαγωνιζόμενος, ο οποίος πήγε για να βρει γυναίκα και με απίστευτο θράσος αποκάλυψε ότι έχει σκοτώσει τη σύζυγό του και την πρώην ερωμένη του.

Ο 62χρονος Sefer Calinak κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα του και μπροστά στην έκπληκτη παρουσιάστρια του «Luck of the Draw» παραδέχθηκε ότι έχει εκτίσει ποινή στη φυλακή και για τις δύο δολοφονίες και ότι αφέθηκε ελεύθερος στο πλαίσιο ενός προγράμματος αμνηστίας.

«Είμαι ένας ειλικρινής άνθρωπος που αναζητώ μια νέα σύζυγο. Την πρώτη μου γυναίκα την σκότωσα γιατί με εκνεύριζε η συμπεριφορά της και τη δεύτερη γιατί ήταν μαζί μου για τα λεφτά μου», είπε.

Μετά από αυτό η παρουσιάστρια του ζήτησε να φύγει αμέσως από την εκπομπή, προκαλώντας το χειροκρότημα του κοινού που βρισκόταν στο στούντιο.

celinak.jpg

Μάλιστα ο 62χρονος έγινε πρωτοσέλιδο στον τουρκικό Τύπο και μετά από τον σάλο που προκλήθηκε απλά είπε πως θα αφήσει την αναζήτηση της νέας του συζύγου στον Αλλάχ.

Ο Calinak είχε παντρευτεί μια ξαδέλφη του όταν ήταν και οι δύο 17 χρονών για να μην παντρευτεί εκείνη έναν χήρο που της προξένευε η οικογένειά της. Όπως είπε ο ίδιος όμως μετά από πέντε μήνες η συμπεριφορά της άλλαξε.

«Άρχισε να έρχεται στο χωριό μας ο ανιψιός του άνδρα που επρόκειτο να παντρευτεί. Ζήλεψα και την σκότωσα», είπε.

Μετά από έξι μήνες μέσα στη φυλακή αφέθηκε ελεύθερος και παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα με την οποία έκανε και δύο παιδιά. Χώρισαν όμως κι έτσι ο 62χρονος έκανε δεσμό με μια παντρεμένη, η οποία του έλεγε ότι θα αφήσει τον σύζυγό της για εκείνον. Δεν το έκανε όμως και όπως είπε την σκότωσε με ένα τσεκούρι γιατί προσπάθησε εκείνη να τον σκοτώσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top