Πατέρας ζήτησε από το facebook να δει την "ταινία" του νεκρού γιου του-Πέθανε στα 22 του χρόνια

Τα βιντεάκια κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες και "σαρώνουν"

Πατέρας ζήτησε από το facebook να δει την "ταινία" του νεκρού γιου του-Πέθανε στα 22 του χρόνια

Χαμός γίνεται με την «ταινία» του facebook που δείχνει σε ένα μικρό βιντεάκι τις καλύτερες στιγμές του εκάστοτε χρήστη από τότε που μπήκε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή την ταινία που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες ζήτησε να δει και ο Τζον Μπέρλιν από τις ΗΠΑ… Όχι με τις δικές του στιγμές αλλά του γιου του, Τζέσε, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 22 ετών το 2012, από φυσικά αίτια.

Έφτιαξε λοιπόν ένα βιντεάκι και το ανέβασε στο YouTube, με το οποίο ζητούσε από το Facebook να φτιάξει αυτήν την "ταινία" για λογαριασμό του παιδιού του, καθώς ο ίδιος δεν είχε τους κωδικούς και άρα πρόσβαση στο προφίλ του.

«Ανεβάζετε αυτά τα ταινιάκια ενός λεπτού που όλοι μοιράζονται μεταξύ τους» είπε ο Τζον Μπέρλιν. «Πιστεύω ότι είναι φανταστικά» πρόσθεσε.

«Αυτό που θέλουμε είναι μόνο να δούμε αυτή την ταινία. Ξέρω ότι ζητάω πολλά, αλλά δεν με ενδιαφέρει» είπε ο άνδρας.

Η έκκλησή του προκάλεσε συγκίνηση και οδήγησε ραδιοφωνικό σταθμό να έρθει σε επαφή με το Facebook για να προωθήσει το αίτημα του Μπέρλιν.

Πράγματι, η εταιρεία απάντησε θετικά στο αίτημά του, το οποίο δημιούργησε ένα βίντεο, για να μπορέσει ο Τζ.Μπέρλιν να «ξαναδεί» τον γιο του.

Κάντε ΚΛΙΚ και δείτε το βίντεο που "ανέβασε" ο πατέρας στο διαδίκτυο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top