Νέα καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας για τον 37χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό μίας 16χρονης κοπέλας με νοητική υστέρηση, περιστατικό που φέρεται να πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα.
Αυτή τη φορά η πρώην σύντροφός του καταγγέλλει πως ο 37χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά και την 8χρονη κόρη της. Τη νέα υπόθεση ερευνούν ήδη οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές
Πάτρα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου που βίασε τη 16χρονη
Ο 37χρονος που κρίθηκε ήδη προφυλακιστέος εξακολουθεί να αρνείται ότι υπήρξε βιασμός. «Αρνούμαι τις κατηγορίες σε κακουργηματικό βαθμό. Ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεσή της. Δεν γνώριζα την πνευματική της μειονεξία και την ηλικία της. Μετανιώνω για αυτή την πράξη μου και ζητάω συγγνώμη. Θα προσπαθήσω να βγω με περιοριστικούς όρους, όταν και όποτε τούτο προβλέπεται από τον νόμο», ανέφερε σε δήλωσή του μέσω του δικηγόρου του στο MEGA.
Πάτρα: Στη φυλακή ο 37χρονος - «Θα τον σκοτώσω, αν έχει βιάσει τα παιδιά»
Η σχέση του με την υπόθεση της Αμαλιάδας
Όπως επιβεβαιώνεται ο 37χρονος είναι πρώην σύντροφος μίας εκ των μητέρων που έχασαν τα μωρά τους στην Αμαλιάδα, στην υπόθεση όπου κύρια ύποπτη είναι η Ειρήνη Μουρτζούκου. Την αποκάλυψη έκανε αρχικά η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Πάτρα: Η σχέση της Μουρτζούκου με τον άνδρα που φέρεται να βίασε 16χρονη
Η ίδια η πρώην σύντροφος μιλώντας στην εκπομπή επιβεβαίωσε ότι γνωρίζεται με τον 37χρονο από την εποχή που συγκατοικούσε με την πρώην σύντροφό του.
«Δε μας είχε δείξει ότι έχει τέτοιο χαρακτήρα. Θα έπρεπε να ντρέπεται. Να κάνει τέτοιο κακό σε παιδί ΑμεΑ; Με κατηγορούσε μέχρι πριν λίγο καιρό για τον θάνατο του παιδιού της πρώην συντρόφου του και τώρα κατηγορείται ο ίδιος για βιασμό. Θα έπρεπε να ντρέπεται», είπε.
Ισχυρίστηκε επίσης ότι στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση ενός από τα παιδιά του.