Ανατροπή στην υπόθεση του Μπάμπη - Τι έδειξε η άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Τα μηνύματα από έναν μυστήριο αριθμό

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή Αληθειες με τη Ζήνα

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι έφερε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Μεσολόγγι: «Ο άνθρωπος που λέει ψέματα είναι ανάμεσα στους μάρτυρες»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, η άρση αφορά και άλλα πρόσωπα εκτός του δολοφονημένου Μπάμπη και του κρεοπώλη που έχει προφυλακιστεί. Συγκεκριμένα, πάνω από πέντε πρόσωπα εξετάζεται εάν εμπλέκονται στην υπόθεση. 

Μεσολόγγι: Εξελίξεις στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου \

Ανάμεσα στα πέντε ονόματα είναι και δύο γυναίκες. Η μία είναι μια σερβιτόρα που πλέον εργάζεται ως baby sitter. «Δε θα εκπλαγώ εάν στην εξίσωση υπάρχει και η δεύτερη γυναίκα, όπως και η σύλληψη για αρχαιοκαπηλία που έγινε λίγες ημέρες μετά την ανεύρεση της σορού του Μπάμπη», σχολίασε στην εκπομπή ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου βρίσκεται ήδη στο γραφείο της ανακρίτριας προκειμένου να διερευνηθούν περαιτέρω.

Μεσολόγγι: «Εστάλησαν κοινά μηνύματα από αριθμό που είναι κλειστός»

Από την πλευρά της, η μητέρα του αδικοχαμένου Μπάμπη υποστήριξε ότι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε ότι ένας άγνωστος αριθμός έστειλε κοινό μήνυμα στο θύμα και την παρέα του και ότι μετά απενεργοποιήθηκε.

«Εστάλησαν κοινά μηνύματα σε όλη την παρέα από έναν αριθμό. Το νούμερο αυτό είναι μόνιμα κλειστό», ανέφερε η γυναίκα μιλώντας στον Alpha.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη δεν επιβεβαίωσε την είδηση στην εκπομπή του Star, υποστήριζοντας ότι «θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top