Ρέθυμνο: «Είπα ψέματα για τον πατριό μου», υποστηρίζει η 15χρονη μητέρα

Τρεις άνδρες κατηγορούνται ότι είχαν επαφές μαζί της κι έχουν προφυλακιστεί

Η έφηβη που έγινε μητέρα στα 15 της χρόνια στο Ρέθυμνο της Κρήτης, έσπασε τη σιωπή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», βγάζοντας από το κάδρο των κατηγορούμενων τον πατριό της.  Υπενθυμίζεται ότι τρεις ενήλικες άνδρες έχουν προφυλακιστεί, κατηγορούμενοι ότι είχαν σεξουαλική επαφή μαζί της.

Ρέθυμνο: 15χρονη έγινε μητέρα - Κατηγορείται για ασέλγεια και ο πατριός της

«Είμαι καλά, έχω το κοριτσάκι μου στην αγκαλιά μου. Είμαι μια χαρά, αλλά το ότι κρατείται ο πατέρας μου τζάμπα… κάπως νιώθω. Θα ήθελα να βγει, επειδή εγώ είπα κάτι ψέματα και γι’ αυτό κρατείται μέσα. Είπα ψέματα ότι ο πατριός μου κοιμήθηκε μαζί μου», παραδέχτηκε η 15χρονη μητέρα.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι είχε σχέση με κάποιον, ηλικίας 48 ετών, φίλο του πατριού της, ο οποίος επίσης κρατείται. «Έγινε ένα λάθος και τότε κι εγώ δεν ήξερα τι θέλω. Είχαμε σχέση, είχαμε βρεθεί 5-6 φορές», εξομολογήθηκε. 

Ο πατριός της την έχει μεγαλώσει, καθώς είναι πολλά χρόνια ζευγάρι με τη μητέρα της, όπως είπε. «Είναι σαν πατέρας μου. Με τον βιολογικό μου πατέρα δεν έχω επαφές», κατέληξε. 

Όπως διευκρίνισε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, η 15χρονη δεν είχε κατηγορήσει ποτέ στην αστυνομία τον πατριό της. Φέρεται να είχε πει ότι κοιμήθηκε μαζί του σε κάποιον από τους άλλους άνδρες, με τους οποίους συνευρέθηκε κι αυτός με τη σειρά του να το είπε στην αστυνομία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top