Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μανώλης Μαυρομμάτης - Τα νεότερα για την υγεία του

Νοσηλεύεται μαζί με τη σύζυγό του για 10 ημέρες στην εντατική

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του, που παραμένουν επί 10 ημέρες στην εντατική / Βίντεο Mega

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του, Ρένας Βενιέρη, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα μετά από φωτιά στο διαμέρισμά τους.

Το ζευγάρι παραμένει στην εντατική για 10η ημέρα, καθώς η κατάστασή τους παραμένει κρίσιμη. Οι γιατροί είχαν ανακοινώσει ότι θα επιχειρούσαν τη σταδιακή αφύπνιση του πρώην ευρωβουλευτή και δημοσιογράφου, ωστόσο η κλινική του εικόνα δεν το έχει επιτρέψει ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί θα επιχειρήσουν εκ νέου να τον ξυπνήσουν τις επόμενες ημέρες, εάν η κατάσταση της υγείας του παρουσιάσει βελτίωση.

Ο 82χρονος δημοσιογράφος και η 80χρονη σύζυγός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι από ξεχασμένη κατσαρόλα σε αναμμένο μάτι.

Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα και έκτοτε νοσηλεύονται και οι δύο στην εντατική. 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο κ. Μαυρομμάτης είχε θερμικά εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα κάτω άκρων, κορμού, αριστερού άνω άκρου και τριχωτό κεφαλής, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας 18% της ολικής επιφάνειας σώματος

Η σύζυγός του έφερε θερμικά εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα προσώπου, άνω και κάτω άκρων και κορμού, με μεγαλύτερη προσβολή της αριστερής πλευράς του σώματος, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας (40%) της Ολικής Επιφάνειας Σώματος και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος. Η ασθενής διασωληνώθηκε λόγω επαπειλούμενου αεραγωγού και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Υποβλήθηκε σε εσχαροτομές στην αριστερή άκρα χείρα και το αντιβράχιο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top