Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ: Αγκαλιά αγάπης και αλληλεγγύης

Αγαθά πρώτης ανάγκης εστάλησαν σε Μητροπόλεις και δήμους

Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη άνοιξαν αυτές τις Άγιες Ημέρες το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» και το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Η ελπίδα και η αλληλεγγύη βρήκαν και φέτος τον τρόπο να ζεστάνουν τις καρδιές των συνανθρώπων μας, που έχουν περισσότερο ανάγκη. Είδη πρώτης ανάγκης και αγαθά για το γιορτινό τραπέζι εστάλησαν από το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ σε Δήμους, Μητροπόλεις, φορείς και ιδρύματα.

Δέματα αγάπης από την ΕΛΠΙΔΑ και το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Στην Ιερά Μητρόπολη Νικαίας, τα δέματα αγάπης μοιράστηκαν σε 3.000 εγγεγραμμένες άπορες οικογένειες, ενώ εστάλησαν και πρώτες ύλες για τα καθημερινά συσσίτια που προσφέρονται καθημερινά σε 1.700 άτομα.  

Μητρόπολη Νίκαιας: Διανομή αγαθών στους άπορους

«Η αείμνηστος Μαριάννα Βαρδινογιάννη μας είχε στη σκέψη της, στη φιλανθρωπία της, αλλά τώρα συνεχίζουν οι οικογένειά της και μας  φροντίζουν», δήλωσε ο Μητροπολίτης Νίκαιας, Αλέξιος.   

Καύσιμα για τη μετακίνηση των οχημάτων εστάλησαν στην Ι. Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, προκειμένου να στηριχθεί η καθημερινή διανομή συσσιτίων σε άπορους ηλικιωμένους, σε 85 ορεινά χωριά των Δήμων Αγίου Βασιλείου και Αμαρίου.

500 πακέτα αλληλεγγύης εστάλησαν από τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» και στον Δήμο Κηφισιάς για τη στήριξη  ευάλωτων οικογενειών.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top