ΕΛΠΙΔΑ: Αγάπη και χαμόγελα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή

Τα παιδιά έλαβαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη και τους άνδρες της ΕΜΑΚ

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Xαρά, αγάπη και γιορτινή διάθεση πλημμύρισαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», με πρωταγωνιστές τα παιδιά.

Αγάπη, χαμόγελα, ευτυχισμένες παιδικές φωνές, δώρα κι ένα δέντρο «ΕΛΠΙΔΑΣ» γεμάτο ευχές, συνέθεσαν το σκηνικό στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, «Μαριάννα Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ».

Χριστούγεννα στην ΕΛΠΙΔΑ

Το δέντρο των ευχών φωταγωγήθηκε από την Πρόεδρο του Σωματείου, Χριστιάννα Βαρδινογιάννη. «Ευχές από την καρδιά μου για Υγεία και Αγάπη σε όλα τα παιδιά», έγραψε  στο στολίδι της, που τοποθετήθηκε στο δέντρο μαζί με εκείνα των παιδιών που πολεμούν γενναία με τον καρκίνο. 

Χριστιάννα Βαρδινογιάννη

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες έπαιξε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ τα κάλαντα έψαλαν τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερέτριας «Κ. Κανάρης».  

Όταν έπεσε η νύχτα οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν. Ο Άγιος Βασίλης ευχήθηκε στα παιδιά που τον περίμεναν με ανυπομονησία και τους μοίρασε  δώρα. 

ΕΛΠΙΔΑ: Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά

Βοηθοί του και φέτος ήταν οι έμπειροι αναρριχητές της ΕΜΑΚ που σκαρφάλωσαν στα μπαλκόνια της μονάδας για να προσφέρουν τα δικά τους δώρα στους μικρους ασθενείς. 

ΕΛΠΙΔΑ: Ο Άγιος Βασίλης έφτασε στην ογκολογική μονάδα

ΕΛΠΙΔΑ: Οι άνδρες της ΕΜΑΚ μοίρασαν δώρα στα παιδιά

Πιστός στο ραντεβού του και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, που με τις μουσικές και τους κρητικούς χορούς ξεσήκωσε τα παιδιά που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν.

ΕΛΠΊΔΑ: Χριστουγεννιάτικες μελωδίες έπαιξε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συμμετείχαν το Ωδείο του Κολλεγίου Αθηνών και η Ελληνογερμανική Ορχήστρα Νέων, ενώ στο πλευρό των παιδιών βρέθηκε η ομάδας μπάσκετ Ρεθύμνου Cretan Kings. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top