To Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στον Ξενώνα «ΕΛΠΙΔΑ»

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης

Το ΕΕΑ Στον Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ

Δίπλα σε παιδιά και άτομα που φιλοξενούνται σε ιδρύματα και δομές βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά, αυτές τις γιορτινές μέρες, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, προσφέροντας δώρα και παιχνίδια, ως μία ελάχιστη κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης, εν όψει των Χριστουγέννων.

Με αφορμή την Διεθνή  Ημέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Ε.Ε.Α., ο Πρόεδρος και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου επισκέφθηκαν την Τετάρτη 20/12/2023, κατά σειρά, τον Ξενώνα Ελπίδα,  το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών «Αρωγή», το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, όπου παρέδωσαν τα δώρα και μοιράστηκαν στιγμές χαράς, ζεστασιάς και συγκίνησης με τα παιδιά και τους ενήλικες που φιλοξενούνται στις δομές αυτές.

Στον «Ξενώνα Ελπίδα», ο οποίος σύντομα πρόκειται να μετονομαστεί, όπως ανέφερε η Διευθύντριά του κ. Άννα Παναγοπούλου, σε Ξενώνα Μαριάννας Βαρδινογιάννη, παρέστησαν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κογιουμτσής, η Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α. κ. Νάντια Σταυρογιάννη και τα μέλη της Επιτροπής κ. Μίνα Καστανιά – Γιαζιτζόγλου (η οποία είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιωτικών Βρεφονηπιακών & και Παιδικών Σταθμών του Ε.Ε.Α.), κ. Μαρία Ντάβου και κ. Όλγα Πολίτη.

«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών βρίσκεται διαχρονικά κοντά στα παιδιά, που ιδιαίτερα τις ημέρες των γιορτών, χρειάζονται την αγάπη και τη στήριξή μας. Ως Επιμελητήριο πιστεύουμε ότι επιχειρηματικότητα και κοινωνία πάνε μαζί, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, και με αυτόν τον γνώμονα πορευόμαστε και δρούμε. Συγχαίρουμε όλους τους φορείς για το σπουδαίο έργο τους και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε αρωγοί με κάθε δυνατό τρόπο», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών «Αρωγή», το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα και συνολικά συνολικά 9 δομές και ιδρύματα, θα «αγκαλιάσει» φέτος τα Χριστούγεννα το Ε.Ε.Α
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top