Τροχαίο Βάρκιζα: Συγκλονίζει ο πατέρας της 18χρονης Στελλίνας που σκοτώθηκε

Η ξαδέλφη της που οδηγούσε δε γνωρίζει ότι είναι νεκρή

Όσα είπε ο πατέρας της 18χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βάρκιζα / Βίντεο Mega

Συγκλονίζει ο πατέρας της 18χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο σε τροχαίο στη Βάρκιζα, όταν το αμάξι που οδηγούσε η ξαδέλφη της συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Βάρκιζα: Θλίψη για τη 18χρονη που σκοτώθηκε - Οδηγούσε η ξαδέλφη της

Ο πατέρας της Στελλίνας, της 18χρονης κοπέλας που ανασύρθηκε νεκρή από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθηνών Σουνίου στο ύψος της Βάρης μίλησε στο για τη μοναχοκόρη του.

«Με ταλαιπωρία το μεγαλώσαμε, ήταν ωραίο κοριτσάκι, ένα πλάσμα δηλαδή φοβερό. Ήθελε να σπουδάσει, είχε μπει στη σχολή και δούλευε κιόλας. (Η μάνα είναι) χάλια, το καταλαβαίνεις. Μια μάνα να της πεθάνει το παιδί», είπε συντετριμμένος ο πατέρας, μιλώντας στο Live News.

Νεκρή 18χρονη στο τροχαίο στη Βάρκιζα

Η 18χρονη Στελλίνα είχε πάει για διασκέδαση με τους φίλους και την ξαδέλφη της

Η 18χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βάρκιζα

Πώς έγινε το τροχαίο στη Βάρκιζα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Στελλίνα, λίγο πριν την τραγωδία τα ξημερώματα της Παρασκευής, είχε σχολάσει από τη δουλειά της και πήγαινε για διασκέδαση με τους φίλους και τη 19χρονη ξαδέλφη της, που ήταν και η οδηγός του οχήματος και είχε το δίπλωμα έναν χρόνο. 

Όμως κατά την επιστροφή τους, η 19χρονη φαίνεται πως βγήκε από την πορεία της και προσέκρουσε μετωπικά με άλλο όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Σε αυτό επέβαιναν δύο αγόρια και μια 23χρονη, η οποία σκοτώθηκε και εκείνη.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Βάρκιζα

Η ξαδέλφη της 18χρονης νοσηλεύεται. Όπως υποστήριξε η μητέρα της, δε θυμάται τίποτα από το περιστατικό και ότι δε γνωρίζει πως η Στελλίνα και το άλλο κορίτσι είναι νεκρές.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Βάρκιζα με δύο νεκρά κορίτσια

Τροχαίο στη Βάρκιζα με δύο νεκρές νεαρές κοπέλες

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top