«Έβρεξε» σοβάδες μέσα σε σχολική αίθουσα στην Αθήνα

«Τα παιδιά μας ζούνε από τύχη» - Η καταγγελία για το περιστατικό

Σοβάδες είχαν πέσει πριν από λίγες μέρες και στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω / Βίντεο από Action24

Σοβάδες έπεσαν μέσα σε σχολική αίθουσα του 2ου Πρότυπου Λύκειο της Αθήνας, σύμφωνα με καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της 7ης Δ. Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.

Σύρος: Μαθητής στο νοσοκομείο από πτώση σοβάδων σε σχολείο

Ειδικότερα, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της 7ης Δ. Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, που έφερε στην επιφάνεια το συγκεκριμένο περιστατικό, καταγγέλλει πως οι αρμόδιοι κωφεύουν στα «εκρηκτικά κτιριακά προβλήματα των σχολείων και τις άθλιες υποδομές που βάζουν καθημερινά σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών μας».

«Δυστυχώς κάθε μέρα επιβεβαιωνόμαστε με το χειρότερο τρόπο. Τα παιδιά μας ζουν κυριολεκτικά από τύχη. Η εικόνα της οροφής αίθουσας που κατέρρευσε την Τετάρτη, πάνω στα θρανία, στο 2ο Πρότυπο Λύκειο, είναι αποκαλυπτική» επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου.

Από καθαρή τύχη δεν είχαμε τραυματισμούς μαθητών και εκπαιδευτικών στο 2ο Πρότυπο Λύκειο της Αθήνας, όπου σημειώθηκε πτώση σοβάδων μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας

«Οι μαθητές την συγκεκριμένη ώρα είχαν μετακινηθεί στο εργαστήριο πληροφορικής γι αυτό και δεν θρηνήσαμε θύματα. Κανείς γονιός δεν θέλει να σκέφτεται τι θα είχε συμβεί αν το ταβάνι είχε πέσει μισή ώρα νωρίτερα ή αργότερα» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top