Δύο τροχαία στη λεωφόρο Συγγρού με δύο νεκρούς και έναν τραυματία

Έγιναν σε απόσταση είκοσι μέτρων με λίγες ώρες διαφορά

Δύο θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στη λεωφόρο Συγγρού, σε πολύ κοντινή απόσταση και με διαφορά λίγων ωρών. 

Μποτιλιάρισμα στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισού μετά από τροχαίο

Λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα, ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Πειραιά, υπό άγνωστες συνθήκες, προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τη ζωή του ακαριαία και ο συνοδηγός να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα έγινε στο ύψος του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. 

Τούμπα: Nεκρός 39χρονος διανομέας φαγητού μετά από τροχαίο

Λόγω του τροχαίου έκλεισε η λεωφόρος Συγγρού, στο τέρμα της, στο ρεύμα προς Πειραιά. Συνεργεία καθάρισαν το οδόστρωμα από τα λάδια που διέρρευσαν από το αυτοκίνητο και ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία. 

Λεωφόρος Συγγρού: Τροχαίο με νεκρό δικυκλιστή

Λίγες ώρες νωρίτερα και συγκεκριμένα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Συγγρού με θύμα αυτή τη φορά έναν μοτοσικλετιστή. 

Νεκροί δύο 24χρονοι σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών - Κορίνθου 

Το τροχαίο σημειώθηκε επίσης στο τέρμα της λεωφόρου Συγγρού, στην έξοδο της Γλυφάδας. Εκτιμάται πως η μοτοσικλέτα ακούμπησε την πίσω αριστερή ρόδα ενός ταξί, με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να εκτιναχθεί στην άσφαλτο από τη σφοδρή σύγκρουση και να βρει τραγικό θάνατο. 

Ξέσπασε η μητέρα του Μαντή: «Σκότωσε το παιδί μου και θα ζει ελεύθερος»

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου τον παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του.

Η προανάκριση για τις συνθήκες και των δύο δυστυχημάτων βρίσκεται σε εξέλιξη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top