Δίκη Παναγιωτόπουλου: «Με κορόιδευε μέχρι τέλους» - Ξέσπασε η καταγγέλλουσα

Ποινή 5ετούς κάθειρξη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο για το reverge porn

Σε δάκρυα ξέσπασε η γυναίκα που είχε καταγγείλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές τους στιγμές, μέσω του διαδικτύου, όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου. Ο πρώην παρουσιαστής κρίθηκε ένοχος για κακούργημα με την έδρα να του επιβάλλει ποινή πενταετούς κάθειρξης με ανασταλτικό χαρατήρα για το revenge porn. 

'Ενοχος για κακούργημα o Στάθης Παναγιωτόπουλος - Ποινή 5ετούς κάθειρξης

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δήλωσε πως όλη αυτή η διαδικασία την εξάντλησε ψυχικά. 

«Νιώθω πάρα πολύ κουρασμένη από όλη αυτή τη διαδικασία, με έχει εξαντλήσει όλο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία πέντε χρόνια. Αισθάνομαι απογοήτευση από τη στάση του. Περίμενα να ακούσω τη δική του θέση», είπε. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι είχε πει η πρώτη καταγγέλουσα

Σύμφωνα με την ίδια δεν άκουσε την αλήθεια από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ούτε τον λόγο που έκανε ό,τι έκανε, με αποτέλεσμα να στιγματιστεί η ίδια και να πληγεί ψυχικά. 

«Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα ο χρόνος δε γυρίζει πίσω. Με έχει στιγματίσει αυτή η υπόθεση, πραγματικά νιώθω εξαντλημένη. Αυτός ο άνθρωπος  μου έκανε κακό, με κορόιδευε μέχρι τέλους. Η συνύπαρξη στην ίδια αίθουσα ήταν πολύ δύσκολη κι επώδυνη. Περίμενα να ερχόταν έστω και τώρα και να μου ζητούσε μια συγγνώμη, θα ήθελα να τον ακούσω», τόνισε και συνέχισε:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είχα πάθος, ντρέπομαι για τον διασυρμό μου»

«Δεν είναι σκοπός μου η εκδίκηση, όπως ακούστηκε. Το πιο σημαντικό είναι να μετανιώσει, να πει συγγνώμη, να αναλογιστεί πόσο κακό έκανε». 

Σύμφωνα με την ίδια η ζωή της άλλαξε εντελώς μετά από αυτό το γεγονός και παραδέχθηκε ότι δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Οριστικό «λουκέτο» στο μαγαζί του στην Αλόννησο

«Δεν έχω καν προχωρήσει στη ζωή μου. Εκείνος μπορεί να προχώρησε, παντρεύτηκε, αλλά για τον θύτη είναι πάντα πιο εύκολο, όχι όμως για το θύμα. Αυτό που υπέστην ήταν ξεκάθαρα μια μορφή βιασμού και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. Καμία ποινή δεν μπορεί να το διορθώσει», σημείωσε και κατέληξε εκφράζοντας την ευχή με αυτή την απόφαση θα αποτραπούν άλλα άτομα να κάνουν παρόμοιες πράξεις. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top