Επεισόδια από Ρομά στον Ασπρόπυργο - Τραυματίστηκε πυροσβέστης

Επίθεση αντιεξουσιαστών με μολότοφ στα Εξάρχεια

Επεισόδια στη λεωφόρο Μεσογείων στο Χαλάνδρι από Ρομά που διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε, το βράδυ της Πέμπτης, όταν ομάδα Ρομά πέταξε πέτρες προς πυροσβεστικό όχημα, που βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου ΝΑΤΟ με την οδό Μεγαρίδος στον Ασπρόπυργο.

Ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νίκαιας.

Στο σημείο από το απόγευμα σημειώνονται επεισόδια, μεταξύ των Ρομά και των αστυνομικών δυνάμεων, λόγω του θανάτου του 17χρονου Ρομά από όπλο αστυνομικού στη Βοιωτία.

Επεισόδια και στο Χαλάνδρι

Νωρίτερα επεισόδια από Ρομά οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία, σημειώθηκαν και στη Λεωφόρο Μεσογείων στο Χαλάνδρι.

Βοιωτία: «Δε θέλω να ζει ο αστυνομικός, γιατί σκότωσε το παιδί μου;»

Συγκεκριμένα ομάδες νεαρών κυρίως Ρομά προερχόμενοι από τον καταυλισμό του Χαλανδρίου, έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και έστησαν οδοφράγματα στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Νομισματοκοπείου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα στην ευρύτερη περιοχή.

Θάνατος 17χρονου: Nέα επεισόδια σε Μεσογείων και Ασπρόπυργο

Στο σημείο βρέθηκε αστυνομική δύναμη.

Εξάρχεια: Επίθεση αντιεξουσιαστών με μολότοφ, τραυματίστηκε αστυνομικός

Ένταση επικράτησε αργά το βράδυ και στα Εξάρχεια καθώς ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Ναυαρίνου με συνέπεια τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, που μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top