Θάνατος 17χρονου: Επεισόδια από Ρομά σε Χαλάνδρι και Ασπρόπυργο

Ένταση και στο χώρο του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη

Κλειστή η Μεσογείων, Ρομά έβαλαν φωτιά σε κάδους - 'Ενταση και στο Μενίδι

Άνοιξε η λεωφόρος Μεσογείων η οποία είχε κλείσει προσωρινά από τις Αρχές στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Νομισματοκοπείου, λόγω επεισοδίων με Ρομά που έβαλαν φωτιές σε κάδους, αντιδρώντας για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία από πυρά αστυνομικού.

Κηδεία 17χρονου: Ράγισαν καρδιές από τον θρήνο της μητέρας 

Νωρίτερα, περίπου 50 Ρομά προκάλεσαν επεισόδια με ορισμένους να βάζουν φωτιά σε κάδους στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα  να είναι ανοιχτή μόνο η αριστερή λωρίδα. Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έσπευσαν άμεσα στο Νομισματοκοπείο.

Αντίθετα, παραμένει κλειστή η λεωφόρος ΝΑΤΟ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της περιφερειακής Αιγάλεω έως την οδό Αγίου Γεωργίου, καθώς και εκεί σημειώθηκαν επεισόδια από ομάδες Ρομά που άναψαν φωτιές και πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα.

Τέλος, αποκλιμακώθηκε η ένταση που υπήρχε νωρίτερα μεταξύ Ρομά και αστυνομικών στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Μόρνου στο Μενίδι.

Αποκάλυψη Star για θάνατο 17χρονου: Αυτό είναι το ιατροδικαστικό πόρισμα

Θεσσαλονίκη: Ένταση στο χώρο του ΑΠΘ μετά από πορεία για τον θάνατο του 17χρονου

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη μετά την ολοκλήρωση πορείας ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πέτρες και πυρσούς εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, κοντά στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Οι αστυνόμοι απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά. Μετά το περιστατικό, σημειώθηκαν εννιά προσαγωγές.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top