Θάνατος 17χρονου: «Πεθαίνουμε κάθε μέρα, αλλά μας έστειλε δώρο»

Ένα χρόνο μετά τον θάνατό του ο πατέρας του ζητά δικαίωση

Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο του 17χρονου Βασίλη στον Ωρωπό, όταν ένα ΙΧ τον παρέσυρε και τον σκότωσε, ενώ πήγαινε με το μηχανάκι μια παραγγελία σε πελάτη του εστιατορίου, όπου εργαζόταν. 

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του ντελιβερά: «Μανούλα μου, δε θα σε αφήσω ποτέ!»

Ο οδηγός τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο αβοήθητο, ενώ όπως είπε ο πατέρας του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Με δάκρυα στα μάτια ζητά δικαίωση για τον θάνατο του γιου του, την ώρα που ο άνθρωπος που ευθύνεται για αυτό συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος. 

«Τον είχε κάνει κομμάτια, το παιδί μου πέθανε ακαριαία. Δεν είχε το μυαλό να κάτσει να τον βοηθήσει, αλλά είχε το μυαλό να τηλεφωνήσει στον αδελφό του και να του πει έλα γρήγορα σκότωσα άνθρωπο», είπε. 

Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου ντελιβερά που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Η ζωή τους εδώ κι έναν χρόνο έχει σταματήσει. 

«Μέρα με τη μέρα πεθαίνω. Καταστραφήκαμε», είπε ο πατέρας του 17χρονου. 

Κατηγορεί το αφεντικό του γιου του γιατί τον άφησε να οδηγήσει μηχανάκι, ενώ ήταν ανήλικος και η δουλειά του ήταν βοηθός σερβιτόρου και όχι διανομέας. Κατηγορεί επίσης τον οδηγό του ΙΧ που χτύπησε το παιδί του γιατί δεν σταμάτησε να τον βοηθήσει. 

«Τον εγκατέλειψε μόνο του και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος σαν να μην έγινε τίποτα, ενώ το παιδί μου δε γυρίζει πίσω. Δεν μας έχει πλησιάσει, δεν έχει ζητήσει συγγνώμη, δεν έχει κάνει τίποτα», συνέχισε ο πατέρας του Βασίλη. 

Τραγωδία στον Ωρωπό: Νεκρός 17χρονος ντελιβεράς

Ο μεγαλύτερος αδελφός του πηγαίνει κάθε μέρα στο νεκροταφείο για να του ανάψει το καντηλάκι του. «Θέλω να τον φέρω πίσω», λέει στον πατέρα του κι εκείνος του απαντά πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει. 

Ωστόσο, εδώ και 27 μέρες μέσα στη σκιά του πένθους τους έχει έρθει μια αχτίδα φωτός που έχει φωτίσει και πάλι τις ζωές τους και έχει ξαναζωντανέψει την ελπίδα. Η μητέρα του Βασίλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που τους δίνει δύναμη να προχωρήσουν. 

«Νομίζω ότι είναι δώρο από τον Βασίλη. Μας το έστειλε για να μείνουμε όρθιοι και ζωντανοί», είπε ο πατέρας του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top