Πάτρα: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν την κοινή συνέντευξη των δύο γονιών

'Οσα συνεννοήθηκαν πριν τη συνέντευξη και κατέγραψε η κάμερα

Ένα βίντεο με όσα συνεννοήθηκαν πριν αρχίσει η συνέντευξη με τον Μάνο Δασκαλάκη και την κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα, έφερε στη δημοσιότητα ο Γιώργος Σόμπολος, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ζήνα το βράδυ» με την Ζήνα Κουτσελίνη στο Star.

Ζήνα το βράδυ: Ζωντανά στα ηλεκτρονικά ίχνη των παιδόφιλων!

«Στις περισσότερες ερωτήσεις θα απαντάει ο Μάνος», ακούγεται να λέει η κατηγορούμενη μητέρα, πριν ξεκινήσει η συνέντευξη. Ο δημοσιογράφος από τις Αλήθειες με τη Ζήνα εξηγεί στους δύο γονείς τη διαδικασία της συνέντευξης και ότι κάποιες ερωτήσεις αφορούν τον Μάνο Δασκαλάκη, κάποιες την μητέρα από την Πάτρα, ενώ κάποιες άλλες θα είναι κοινές. «Δεν κάνουμε διαχωρισμό, είστε οικογένεια», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σόμπολος. 

«Ήταν μια ιδαίτερη κατάσταση, με δυο ανθρώπους πολύ προβληματισμένους», είπε στη Ζήνα Κουτσελίνη, συμπληρώνοντας πως ο Μάνος Δασκαλάκης φαινόταν να έχει περισσότερο άγχος.

Ζήνα το βράδυ: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη 

Ένα βίντεο με όσα συνεννοήθηκαν πριν αρχίσει η συνέντευξη με τον Μάνο Δασκαλάκη και την κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα, έφερε στη δημοσιότητα ο Γιώργος Σόμπολος

Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν την κοινή συνέντευξη των δύο γονιών από την Πάτρα έφερε στο φως η εκπομπή «Ζήνα το βράδυ»

Το συγκεκριμένο βίντεο δίνει απαντήσεις και σε κάποιους που είχαν κάνει λόγο περί «πιέσεων» υπό τις οποίες δόθηκε η συνέντευξη. «Δεν πιέσαμε κανέναν και δεν τάξαμε τίποτα», τόνισε ο Γιώργος Σόμπολος.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ένας εκ των δύο γονιών στην πρώτη τους συνάντηση τον είχε ηχογραφήσει εν αγνοία του, μόνο και μόνο για να δει αν μπορεί να τον εμπιστευθεί.

Δείτε την πρεμιέρα της εκπομπής Ζήνα το βράδυ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top