«Η διπλή ζωή επίσκοπου στην Πάτρα» - Οι γυναίκες και ο γυμνισμός

Η καταγγελία για βιασμό ΑμΕΑ - Αρνείται τα πάντα ο επίσκοπος

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Το Πρωινό

Απίστευτες καταγγελίες για τη «διπλή ζωή» επίσκοπου της Πάτρας έρχονται στο «φως». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρασοφόρος το πρωί κήρυττε στους πιστούς τον λόγο του Θεού και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας έκανε γυμνισμό με τρόπο επιδεικτικό και συναναστρεφόταν με γυναίκες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της πατρινής εφημερίδας flamis.gr, ο εν λόγω επίσκοπος κυκλοφορούσε πολλές φορές χωρίς τα ράσα, με άλλο όνομα. 

Ακόμα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, διατηρούσε σχέση με γυναίκα, μαζί με την οποία έκανε γυμνισμό ενώ βιντεοσκοπούσαν και προσωπικές στιγμές. Το άρθρο αναφέρει, μάλιστα, ότι ο επίτροπος «επιδεικνύει στην κάμερα τα γεννητικά του όργανα». 

Η διπλή ζωή επίσκοπου στην Πάτρα

Φωτογραφίες του επίσκοπου που δημοσίευσε το flamis.gr

Επίσκοπος στην Πάτρα έκανε γυμνισμό

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο εν λόγω άνδρας που είχε χρηστεί επίσκοπος από τον πατριάρχη Βαρθολομαίο, διατηρούσε σχέσεις και με άλλες γυναίκες όλα αυτά τα χρόνια.

Η καταγγελία για βιασμό ΑμΕΑ 

Ο 60χρονος αδελφός της πρώην πλέον συντρόφου του φέρεται να υποστήριξε ότι ο επίσκοπος τον είχε βιάσει επανειλημμένα κατά τη διάρκεια κοινών διακοπών τους το 2022.

Όταν αδελφή του έμαθε με λεπτομέρειες όσα φέρεται να υπέστη ο 60χρονος ΑμΕΑ απευθύνθηκε στην αστυνομία και του έκανε μήνυση. 

Η υπόθεση είναι υπό δικαστική διερεύνηση.

Από την πλευρά του, ο επίσκοπος αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για στοχοποίησή του από τον εκδότη της τοπικής εφημερίδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top