Λιβύη: Η Άντζελα είχε παντρευτεί λίγες ημέρες πριν σκοτωθεί στο τροχαίο

«Ο σύζυγός της είναι σε τραγική κατάσταση»

Συντετριμμένη συγγενής των δύο αδελφών που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Λιβύη / Βίντεο Mega

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του  προέδρου της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης, Κανάκη Μανδαλιού. Τα δύο παιδιά του, ο 34χρονος Φίλιπ και η 33χρονη Άντζελα Μόιρα βρήκαν φρικτό θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη.

Λιβύη: «Τα παιδιά μου προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν»

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στα δύο αδέλφια, που συμμετείχαν εθελοντικά στην ελληνική αποστολή στη Λιβύη ως διερμηνείς. Λίγες μέρες πριν, τίποτα δεν προμήνυε το τέλος, όταν χόρευαν και τραγουδούσαν στον γάμο της Άντζελας.

Η 33χρονη πριν οκτώ ημέρες παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της. Αυτό δε στάθηκε όμως αρκετό για να την εμποδίσει να πάει να βοηθήσει στις πλημμυρισμένες πόλεις της Λιβύης.

Θύμα τροχαίου στη Λιβύη

Η Άντζελα αποφάσισε να ταξιδέψει στη Λιβύη και να βοηθήσει εθελοντικά ως μεταφράστρια / Φωτογραφία Facebook

«Ποια κοπέλα θα σηκωνόταν να πάει εκεί μια εβδομάδα μετά τον γάμο της; Ποιος άνθρωπος θα το έκανε αυτό;», δήλωσε συντετριμμένη συγγενής της Άντζελας.

Ο σύζυγός της, ο Δημήτρης, είναι σε τραγική κατάσταση. Την προηγούμενη Κυριακή ήμασταν στο πάρτι για τον γάμο της. Όλο αυτό που ζούσε είναι σαν ταινία.

Η Άντζελα ήταν ένας άνθρωπος δραστήριος, δυναμικός και ανεξάρτητος, γεμάτος όνειρα για τη ζωή: «Ήταν δραστήριο κορίτσι. Είχε σπουδάσει οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων. Ήταν πολύ δεμένη με τη χώρα, μιλούσε τα καλύτερα αραβικά. Τα είχε μάθει όταν ήταν παιδί, της άρεσε πολύ να παίζει με τα άλλα παιδιά της γειτονιάς. Ήταν δυναμική, λάτρευε τα άλογα... Ήταν ατρόμητη», δήλωσε χαρακτηριστικά η συγγενής.

Θύμα τροχαίου στη Λιβύη η 33χρονη Αγγέλα

Η Αγγέλα αγαπούσε τα άλογα και την ιππασία / Φωτογραφία Facebook 

Η 33χρονη ήταν αχώριστη με τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Φίλιππο. Ο 34χρονος ήταν πολιτικός μηχανικός που σπούδασε στο Μάντσεστερ και δούλεψε στην Πορτογαλία. Είχε επιστρέψει στη Λιβύη και εργαζόταν με τον πατέρα του για την ανασυγκρότηση της χώρας.

Λιβύη: Τα δύο αδέλφια που σκοτώθηκαν στο τροχαίο'

Ο Φίλιππος και η Άντζελα Μανδαλιού που σκοτώθηκαν στο τροχαίο 

Στο τροχαίο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι, μέλη της ανθρωπιστικής αποστολής που πήγαιναν στη Λιβύη για να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top