Λιβύη: «Μπαμπά φτάσαμε, είμαστε καλά» - Το τελευταίο μήνυμα του 27χρονου

Και οι δύο αδερφές του είναι στελέχη στον στρατό

Βαρύ είναι το κλίμα στο Μουζάκι Καρδίτσας στη γειτονιά των γονιών του 27χρονου αρχιλοχία που έχασε τη ζωή του στο φρικτό δυστύχημα στη Λιβύη

Λιβύη: Τα πρόσωπα της ασύλληπτης τραγωδίας - Σοκαρισμένοι οι συγγενείς τους

«Παγωμένη» είναι η γειτονιά του αρχιλοχία που έχασε τη ζωή του στο φρικτό δυστύχημα στη Λιβύη.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτριά του Star Δήμητρα Τζιότζιου, όλοι στην περιοχή καμάρωναν τον 27χρονο χαμογελαστό νέο, που κάθε φορά που ερχόταν στον τόπο του και τη γειτονιά του περνούσε από όλα τα σπίτια για να τους δει από κοντά. «Πάγωσαν» τα ξημερώματα, όταν άκουσαν τις κραυγές της μητέρας του αρχιλοχία που έμαθε το τραγικό νέο του θανάτου του μονάκριβου γιου της.

Λιβύη: Θρήνος για την 46χρονη Γλυκερία - Συγκλονίζει ο αδερφός της

Ο αρχιλοχίας υπηρετούσε εδώ και οκτώ χρόνια στον στρατό. Ήταν αλεξιπτωτιστής και είχε πάρει μέρος σε άλλες δύο αποστολές, σε Ουκρανία και Αίγυπτο.

Ωστόσο, λίγο πριν φύγει για τη Λιβύη, φέρεται να είχε εκμυστηρευθεί στη μητέρα του ότι είχε επιφυλάξεις για την συγκεκριμένη αποστολή.

Λιβύη: Τα σοβαρά ερωτήματα – Για «ατύχημα» μιλούσε το ΥΠΕΞ! 

Λιβύη: Το τελευταίο μήνυμα του 27χρονου

Όταν έφθασε στη Λιβύη, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να στείλει ένα μήνυμα στον πατέρα του «μπαμπά φθάσαμε, είμαστε καλά», καθησυχάζοντας τους γονείς του που αγωνιούσαν. Ωστόσο αυτό έμελλε να είναι το τελευταίο μήνυμα στους δικούς του.

Όσοι τον γνώριζαν λένε πως αγαπούσε πολύ τη δουλειά του, όπως και οι δύο αδερφές του που κι εκείνες είναι στελέχη στον στρατό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top