Τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο τις τελευταίες 48 ώρες

Θανατηφόρα τροχαία σε Εύβοια, Ροδόπη και Βούλα

Τρία θανατηφόρα τροχαία σε Εύβοια, Ροδόπη και Βούλα σημειώθηκαν τις τελευταίες 48 ώρες. Τρεις νέοι, ηλικίας 20- 21 ετών, έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. 

Οικογενειακή τραγωδία σε τρoχαίο στην εθνική Θεσσαλονίκης - Σερρών

Τροχαίο στην Εύβοια: Nεκρός 21χρονος φοιτητής

Το πρώτο χρονικά τροχαίο δυστύχημα έγινε στο Μαντούδι Ευβοίας, τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/8). Ο 21χρονος φοιτητής επέβαινε μαζί με άλλους τρεις φίλους του σε ΙΧ, το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Τροχαίο στη Ροδόπη: Νεκρός 20χρονος μοτοσικλετιστής

Στη Ροδόπη ένας 20χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής (27/8),  όταν προσέκρουσε με όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, στον κάθετο άξονα Νυμφαίας-Μακάζα. Οι επιβαίνοντες στο ΙΧ μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Σέρρες: Nεκρός 23χρονος με μηχανή - Τράκαρε και παρασύρθηκε από νταλίκα

Τροχαίο στη Βούλα: Nεκρός 20χρονος οδηγός- Σε κρίσιμη κατάσταση η συνοδηγός

Σήμερα τα ξημερώματα σημειώθηκε άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο, με θύμα έναν 20χρονο. Το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε δέντρο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας.

 Τροχαίο στη Βούλα: Nεκρός 20χρονος οδηγός- Σε κρίσιμη κατάσταση η συνοδηγός

Τροχαίο στη Βούλα / Φωτογραφία από δελτίο ειδήσεων του STAR

Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο στη Βούλα - Σε κρίσιμη κατάσταση η συνοδηγός

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, που απεγκλώβισε τον 20χρονο οδηγό και τη συνομήλική του συνοδηγό. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας. Δυστυχώς, ο νεαρός κατέληξε, ενώ το νεαρό κορίτσι νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένο σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top