Μεσολόγγι: «Το παιδί ήταν ιδρωμένο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση»

Αστυνομικοί περιγράφουν πώς έσωσαν 4χρονο κοριτσάκι μέσα από αυτοκίνητο

Τις δραματικές στιγμές που έζησαν μέχρι να βγάλουν από το αυτοκίνητο το 4χρονο κοριτσάκι, που το είχε κλειδώσει ο πατέρας του στο Μεσολόγγι, περιέγραψαν οι αστυνομικοί που το έσωσαν. 

Μεσολόγγι: Κλείδωσε την 4χρονη κόρη του στο αυτοκίνητο και πήγε για ψώνια

Ο πατέρας κλείδωσε το παιδί στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια πήγε σε παρακείμενο σούπερ μάρκετ για να κάνει ψώνια. Περαστικοί που είδαν το παιδί ειδοποίησαν την αστυνομία και λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ο Δημητρης Τσήλιος και Παντελής Καρδάκας.

Μεσολόγγι: Η στιγμή της διάσωσης της 4χρονης

«Ήμασταν σε περιπολία με τις μηχανές το απόγευμα της Τρίτης και πήρα σήμα ότι σε σούπερ μάρκετ υπάρχει παιδί σε όχημα κλειδωμένο», είπε αρχικά Δ. Τσήλιος στον ΑΝΤ1. 

Συναγερμός στην Πάτρα: Δίχρονος βρέθηκε κλειδωμένος σε αυτοκίνητο

«Σε ένα λεπτό φτάσαμε στο σημείο και διαπιστώσαμε ότι σε κλειδωμένο με συναγερμό αυτοκίνητο και φιμέ τζάμια υπάρχει παιδί δεμένο σε καθισματάκι, ιδρωμένο και σε ημιλοπόθυμη κατάσταση», συνέχισε. 

Όπως είπε, εκείνη την ώρα επικρατούσαν 35 βαθμοί Κελσίου έξω και μέσα στο αυτοκίνητο τουλάχιστον 40. 

Ζάκυνθος: Τουρίστες κλείδωσαν το ενός έτους παιδί τους στο αυτοκίνητο

«Αμέσως σπάσαμε το τζάμι και απεγκλωβίσαμε το παιδάκι. Του ρίξαμε νερό και αμέσως με περιπολικά το μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας ήταν στο σούπερ μάρκετ κι όταν βγήκε μας είπε ότι δεν θυμόταν ότι είχε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο», κατέληξε ο αστυνομικός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top