Πάτρα: Σοκαριστικό βίντεο λίγο πριν καταρρεύσει η γέφυρα

Διακρίνονται έξι άτομα, που βρίσκονται στο σημείο όπου υποχώρησε η γέφυρα

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο που τραβήχτηκε πριν από την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα.

Κατάρρευση γέφυρας Πάτρα: Ελεύθερος με εγγύηση ο ένας εκ των συλληφθέντων

Συγκεκριμένα, στο βίντεο διακρίνονται έξι άτομα, τα οποία βρίσκονται στο σημείο όπου υποχώρησε η γέφυρα, περιμένοντας να κοπούν τα σίδερα με σκοπό να τα περισυλλέξουν, ενώ ακούγονται ξεκάθαρα μηχανήματα που κάνουν εργασίες στο σημείο.  

Οι άνδρες περιμένουν να πέσουν τα μπάζα, για να μαζέψουν τα σίδερα και να τα μεταφέρουν στα σκραπ. Υπενθυμίζουμε ότι η κατάρρευση της γέφυρας είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνει ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν οχτώ.  

Κατάρρευση γέφυρας Πάτρα: Ακούγονται φωνές από τα χαλάσματα

Η κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα την περασμένη Κυριακή, είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνει ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι οχτώ / Φωτογραφία Eurokinissi

Ελεύθερος με όρους ο ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες – Σήμερα απολογούνται οι άλλοι τρεις

Ο υπεύθυνος μηχανικός ασφαλείας πέρασε χθες, Πέμπτη 27 Ιουλίου, την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί, αφού ήταν ένας εκ των συλληφθέντων για την κατάρρευση της γέφυρας στην Περιμετρική οδό της Πάτρας, την περασμένη Κυριακή.

Πάτρα: Τέσσερις συλλήψεις για την κατάρρευση της γέφυρας

Με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα κι Ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, αλλά κι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. 

Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν κι οι υπόλοιποι συλληφθέντες για το τραγικό συμβάν που στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε αρκετούς ακόμη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top