Κρήτη: Θρίλερ με τον διαμελισμένο άνδρα που βρέθηκε σε σακούλα σκουπιδιών

Βρήκαν σε σακούλα το κεφάλι και τα πόδια

Κρήτη: Θρίλερ Με Διαμελισμένο Πτώμα Άνδρα

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην Κρήτη, μετά τον εντοπισμό σακούλας απορριμάτων, μέσα στην οποία υπήρχαν ανθρώπινα μέλη. 

Το μακάβριο θέαμα αντίκρισαν εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στην ΔΕΔΙΣΑ Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όταν άνοιξαν τη σακούλα για να κάνουν διαλογή των αντικειμένων, είδαν ένα κομμένο ανθρώπινο κεφάλι και δύο πόδια, που φέρονται να ανήκουν σε έναν άνδρα ηλικίας 30 με 40 χρόνων, πιθανότατα ασιατικής καταγωγής. Παράλληλα, έχει εντοπιστεί και άλλη μία σακούλα που φαίνεται να περιείχε κομμάτια από όργανα του πτώματος.

«Στον χώρο του ιμάντα όπου γινόταν η διαλογή υπήρχαν τρεις εργαζόμενοι. Ένας από αυτούς πήρε την μαύρη σακούλα και την άνοιξε. Εκείνος αντίκρισε το κομμένο κεφάλι πρώτος και υπέστη σοκ. Στη συνέχεια και οι άλλοι δύο εργαζόμενοι είδαν το μακάβριο εύρημα και σοκαρίστηκαν. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που έφτασε στην Μονάδα ενώ οι εργαζόμενοι λίγη ώρα αργότερα με δική μας προτροπή επέστρεψαν στο σπίτι τους για να ηρεμήσουν. Είμαστε δίπλα τους και θα τους στηρίξουμε σε ό, τι χρειαστούν ενώ είπαμε να απέχουν από τη δουλειά για όσο χρειαστεί προκειμένου να επανέλθουν», ανέφερε στο cretapost ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ, Κώστας Πατεράκης.

Κρήτη: Άνδρας βρέθηκε διαμελισμένος σε κάδο σκουπιδιών

Σε αυτόν τον κάδο ανακύκλωσης βρέθηκαν οι σακούλες με τον διαμελισμένο άνδρα / Φωτογραφία zarpanews

Αμέσως στην περιοχή σήμανε συναγερμός. Ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές και η αστυνομία, που ξεκίνησαν αμέσως έρευνα, από την οποία διαπιστώθηκε ότι τα εν λόγω ευρήματα έφτασαν στο ΔΕΔΙΣΕ Χανίων από το Ρέθυμνο.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιο ήταν το θύμα, καθώς τις τελευταίες ώρες δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση. 
Περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του θύματος αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση στα ευρήματα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top